Sharp LC-32CFE5100E – televizor Full HD accesibil, cu diagonala de 81cm

Sharp LC-32CFE5100E reprezintă un televizor modern şi accesibil din gama anului 2015, un model atractiv, ce poate fi ideal atât unei sufragerii, cât şi unui dormitor spaţios.

Este la fel de interesant atât ca televizor, cât şi ca monitor, asta în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut preferat mai de calitate. Vine cu compatibilitate Vesa (200 x 100mm), lucru ce îi permite să fie montat şi pe perete, cu ajutorul unui suport TV.

Acest model LC-32CFE5100E se poate procura din ofertele magazinului de specialitate eMag, cu numai 849 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, deţine o construcţie plăcută, cu elemente şi finisaje moderne, ce aduc un plus de eleganţă şi rafinament locului în care este montat. Cântăreşte 4.5kg şi măsoară standard fără suport 732.7 x 432 x 69.3(W x H x D) mm, respectiv 732.7 x 467.3 x 159.6(W x H x D) mm cu suport.

Ca şi putere de consum, dacă ar fi să fac o comparaţie, ar fi cam pe jumătatea consumului unui bec clasic de 60W, respectiv de doar 31W.

Imagini cu Sharp LC-32CFE5100E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest LED Sharp vine proiectat cu un display Full HD de 81cm în diagonală. Are o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p, se laudă cu un contrast dinamic de 1.000.000:1, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu o luminozitate de 280 cd/mp.

În privinţa ratei de refresh, respectiv numărul imaginilor redate pe secundă, modelul de faţă are la bază tehnologia Active Motion 100Hz. Acest lucru înseamnă că acest LED este capabil să redea 100 de imagini/secundă.

Din punct de vedere audio, deţine la bază sistemul Nicam/A2, ce dezvoltă o putere maximă de 16W (2 x 8W). Desigur, beneficiază şi de câteva moduri de sunet presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

Pe partea de conectivitate, include un port USB 2.0, trei porturi HDMI, o ieşire audio digitală optică, o intrare PC, o intrare video composite, o intrare component şi Minijack căşti.

Tuner-ul digital DVB-T/C împreună cu Slot-ul CI+ vor garanta recepţionarea transmisiilor TV, în format digital şi HD, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

Din dotările acestuia nu puteau lipsi nici player-ul multimedia integrat, funcţie ce oferă posibilitatea reproducerii conţinutului multimedia preferat, direct de pe HDD sau stick de memorie USB.

Concluzie :

În concluzie, Sharp LC-32CFE5100E este un televizor accesibil şi modern, ce vine cu un raport favorabil dintre calitate şi preţ. Este o variantă ideală atât unui living, cât şi unui dormitor spaţios, capabilă să confere un aer elegant şi modern .

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Ieftin
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.