Sharp ESFC8104W3EE – un produs electrocasnic din clasa A+++, performant şi modern

Sharp ESFC8104W3EE este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ultra performantă şi super eficientă, ce se laudă cu o capacitate generoasă şi cu un consum redus de resurse.

Este un model extrem de economic, ce provine din clasa A+++, ce are un tip de afişaj LCD, o capacitate de încărcare de 8Kg şi o viteză de centrifugare de 1000rpm. Garantează cele mai bune rezultate la spălare cât şi la centrifugare, mulţumită programelor şi funcţiilor avansate de care se bucură.

Preţul de achiziţie este foarte avantajos, spun asta vis-a-vis de tehnologiile şi caracteristicile aparatului. Ei bine, un astfel de model performant este comercializat cu preţul de oferta de 1.639 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de date tehnice, ar fii de specificat că vine dotată cu tambur din oţel inoxidabil, de 55l, cu cuvă din polipropilenă, având diametrul hubloului de 33cm. Este un model de culoare albă, cu o greutate de aproximativ 76Kg, ce măsoară 84.5 x 59.7 x 55.7(IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp ESFC8104W3EE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului, pot spune că este un aparat extrem de avantajos, astfel din punct de vedere energetic aparţine clasei A+++, iar vis-a-vis de consumul de apă, media anuală este de numai 9.690l.

După cum spuneam mai sus, se laudă cu o gamă diversificată de programe de spălare, precum: program rapid 12 şi 15 minute, program extra-clătire, program pentru prespălare, program Eco, program pentru articole din lână, program pentru articole sintetice, program uşor de călcat, program pentru articole sport şi aşa mai departe.

Cât despre funcţii speciale şi sisteme avansate, se bucură de sistemul de control al balansului, de selectorul pentru centrifugare, de sistemul de detectare spumă, de sistemul de siguranţă pentru cei mici, şi de funcţia programare întârziată.

Acestea fiind spuse, Sharp ESFC8104W3EE este o maşină de spălat rufe extrem de avantajoasă şi de eficientă, capabilă să ofere rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.