Sharp ESFA7123A1EN – o maşină de spălat rufe family, economică şi foarte avantajoasă

Sharp ESFA7123A1EN este o maşină de spălat rufe destinată familiilor numeroase, asta datorită capacităţii generoase de încărcare, a numărului diversificat de programe şi a economiei de resurse ridicate.

Aveam de-a face de această dată cu un model cu încărcare frontală, ce beneficiază de un volum de încărcare de 7kg, de o viteză de centrifugare de 1200rpm şi de o afişare LED, de pe care se pot urmării temperatura şi timpul rămas al programelor setate.

Cât despre preţ, este o maşină de spălat foarte ieftină şi convenabilă, asta în raport cu specificaţiile aparatului, aşadar în oferta eMag, un astfel de produs se găseşte la preţul de doar 1.359 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, este un produs plăcut, modern, ce are un exterior de culoare albă. În dotarea acestuia, găsim tamburul realizat din oţel inoxidabil, având un volum de 49 de litrii şi cuva contruită din polipropilenă. Acestea fiind spuse, are o greutate de aproximativ 68Kg şi măsoară numai 84.5 x 59.7 x 52.7 (IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp ESFA7123A1EN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, se remarcă printr-un consum de resurse extraordinar de bun. Ei bine, din punct de vedere energetic, aparţine clasei A+ şi asigură un consum de numai 1.19kWh în program standard. Din punct de vedere al consumului de apă, garantează un consum de numai 50l în program standard şi un consum mediu anual de 10.337l.

Are în dotare 14 programe de spălare, extrem de economice şi de eficiente, ce duc la rezultate ireproşabile. Aşadar, câteva din cele 14 programe sunt: program Zilnic 60°C, program antialergic, program rapid 15min, program lână, program uşor de călcat, program mix, program spălare manuală, program sport şi aşa mai departe.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu funcţia de auto-diagnosticare, cu sistemul de detectare al spumei, cu sistemul de siguranţă pentru copii, cu protecţie împotriva inundaţiilor, cu sistem Eco-Logic, cu setare a temperaturii etc.

În concluzie, maşina de spalat Sharp ESFA7123A1EN este un produs electrocasnic indispensabil, ce asigură cele mai bune rezultate la spălare şi la centrifugare, într-un mod pe cât se poate de economic, din punct de vedere al resurselor, cât şi al timpului.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.