Sharp ESFA6103W2EE – maşină de spălat rufe ieftină şi performantă, din clasa de eficienţă energetică A++

Sharp ESFA6103W2EE este un model recent de maşină de spălat rufe slim cu încărcare frontală, un produs electrocasnic evidenţiat printr-un raport apreciabil dintre calitate şi preţ. Impresionează atât prin rezultate eficiente la spălare/centrifugare, cât şi printr-un consum de resurse favorabil.

Vorbim despre un produs din clasa A++ de eficienţă energetică, ce pune la dispoziţie o capacitate de încărcare de 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut, 15 programe, precum şi un elegant afişaj LED. Pe acest LED vor fi afişate informaţii cu privire la setările şi etapele programului de spălare în curs.

Acest model ESFA6103W2EE poate fi achiziţionat deja din stocul magazinului eMag, cu preţul accesibil de 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un aspect slim clasic şi modern, asemănător restul modelelor. Se află pe o nunaţă de culoare albă, măsoară standard 84.5 x 59.7 x 41.6 (IxLxA) cm, tamburul având un volum de 44l.

Aş spune că este destul de silenţioasă, nivelul zgomotului înregistrat la spălare fiind de maxim 58 de decibeli, iar de la centrifugare de maxim 77 de decibeli.

Imagini cu Sharp ESFA6103W2EE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum spuneam şi ceva mai sus, această nouă maşină de spălat rufe de la Sharp, vine prevăzută cu o serie de 15 programe de spălare. Această serie numeroasă este capabilă să acapareze majoritatea necesităţilor, venind în plus cu câteva programe de spălat speciale, precum: programul extrea-clătire, programul consum energetic redus, programul Jeans, programul Sport, programul lână şamd.

Vine destul de pregătită şi din punct de vedere al sistemelor şi funcţiilor speciale. Astfel, deţine sistemul de detectare al spumei, sistemul de siguranţă pentru cei mici, sistemul de protecţie contra inundaţii, precum şi funcţia Eco-Logic şi funcţia de programare întârziată.

La capitolul consum de resurse, este de subliniat faptul că produsul de faţă se încadrează în clasa A++. Astfel, anual înregistrează în jur de 171kWh/an de curent electric şi de 9900l/an de apă.

Eco-Logic este o funcţia ideală ciclurilor incomplete de spălare, datorită faptului că aceasta detectează automat nivelul cantităţii de încărcătură. În felul acesta, îşi ajustează consumul de resurse în funcţie de cantitate, oferind rezultate rapide şi eficiente, cu un consum de resurse apreciabil.

Sistemul special de detectare al spumei înlătură în mod automat spuma excesivă din ciclul de spălare în curs. În felul acesta asigură o funcţionare optimă, dar şi un consum energetic redus.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Sharp ESFA6103W2EE reprezintă o maşină de spălat rufe avantajoasă, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al rezultatelor şi al consumului de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.