Sharp ESFA5101W1EE – un aparat electrocasnic de calitate, inteligent şi economic

Produsul electrocasnic Sharp ESFA5101W1EE este o maşină de spălat rufe modernă, din clasa de eficienţă energetică A+, un model accesibil, pentru toţi cei dintre noi.

Avem de-a face cu un model de calitate, de tip slim, cu încărcare frontală a rufelor, ce are o capacitate de 5Kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi un afişaj de tip LED.

Ca şi accesibilitate, din punct de vedere al preţului, se bucură de un raport preţ-calitate extraordinar, astfel este pusă în vânzare de către eMag cu preţul de numai 1.097 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de detalii tehnice, vine proiectată cu un tambur de calitate, din oţel inoxidabil şi cu o cuvă din polipropilenă. Tamburul are un volum de 40l, iar diametrul hubloului este de 30cm. Exteriorul aparatului este de culoare albă, construcţia cântărind în jur de 60l, măsurând numai 84.5 x 59.7 x 41.6(IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp ESFA5101W1EE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consmului, se laudă cu un consum mediu anual de apă de doar 9007l şi cu un consum per program de doar 43l. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de curent electric, astfel per program se vor consuma în jur de 0.85kWh, graţie clasei energetice A+.

Vis-a-vis de programele de spălare, se bucură de o gamă diversificată de programe, ce asigură rezultate excelente, indiferent de materialele articolelor. Ei bine, doar câteva din acestea sunt: program rapid 15 minute, program Zilnic 60 °C, program clătire, program centrifugare, program bumbac, program uşor de călcat, program antialergic, program Eco şi aşa mai departe.

Cât despre funcţii şi opţiuni speciale, se laudă cu funcţia de autodiagnosticare, cu sistemul de detectare spumă, cu selectorul de centrifugare, cu protecţie împotriva inundaţiilor, cu setare a temperaturii, cu sistem Eco-Logic, cu capac superior detaşabil, cu picioare ajustabile şi cu pompă cu filtru.

Acestea fiind spuse, Sharp ESFA5101W1EE este o maşină de spălat rufe slim, cu încărcare frontală, ce beneficiază de o listă numeroasă de programe şi de funcţii avansate, ce duc la rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 5Kg
  • Clasa A+
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.