Sharp Baby ESFC8144W3EE – maşină de spălat rufe ultra-modernă şi performantă

Sharp Baby ESFC8144W3EE reprezintă o variantă de calitate superioară de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, evidenţiată printr-un aspect elegant şi plăcut. Cu siguranţă produsul de faţă se clasează printre cele mai performante astfel de aparate de nişă ale momentului, cu cele mai bune raporate calitate-cost.

Vorbim despre o maşină economică din punct de vedere al consumului de resurse, dat fiind faptul că aparţine clasei A+++. Deţine o capacitate de încărcare pentru 8kg, o viteză de centrifugare de 1400, 14 programe de spălare, precum şi un afişaj digital de tip LCD.

Acest model ESFC8144W3EE este deja prezent în magazinul de specialitate eMag la preţul online de 1.879 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie elegantă cu finisaje moderne cromatice în jurul hubloului de 33cm în diametru. Beneficiază de cuvă din polipropilenă, precum şi de tambur din oţel inoxidabil cu volumul de 55l. Este de culoare albă, are o greutate de aproximativ 72.5kg şi măsoară standard 84.5 x 59.7 x 55.7 (IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp Baby ESFC8144W3EE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că specialiştii au încadrat-o în cea mai bună clasa de eficienţă energetică, respectiv A+++, consumul de curent electric este unul pe cât se poate de redus. Astfel, consumul energetic în program standard este de numai 0.91kWh. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, înregistrând în program standard în jur de 48l şi 9680l pe an.

Ca şi zgomot înregistrat la utilizare, ar fi 58dB(A) la spălare şi 78dB(A) la centrifugare.

Printre cele 14 programe de spălare ale maşinii se întâlnesc câteva mai speciale, cum ar fi: programul Antialergic, programul Zilnic 60°C, proigramul extra-clătire, programul de spălare nocturnă, programul Eco şamd.

În privinţa opţiunilor la spălare, ar fi de menţionat selectorul pentru centrifugare, funcţia de programare întârziată, precum şi funcţia de selecţie a tipului de pete. Aici sunt disponibile 22 de opţiuni de unde se poate selecta tipul de pată dorit pentru a fi îndepărtat.

Cât despre sisteme şi opţiuni speciale, se laudă cu funcţia Duble Jet, cu funcţia de autodiagnosticare, cu sistemul de detectare a spumei, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici, cu opţiunea de protecţie împotriva inundaţiilor şi cu sistemul Eco-Logic.

Este de menţionat faptul că dispune de pompă cu filtru, de tambur Magic, de picioruşe ajustabile, precum şi de capac superior detaşabil.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Sharp Baby ESFC8144W3EE este o maşină de spălat rufe performantă, remarcată printr-un design interesant şi modern. Datorită sistemelor şi funcţiilor inteligente din dotare are capacitatea de a asigura cele mai bune rezultate posibile la spălare/centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • LCD
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 14 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.