Sharp 49CUF8462ES – televizor inteligent de 123cm în diagonală, cu rezoluţie 4K/UHD

Sharp 49CUF8462ES reprezintă unul dintre cele mai convenabile şi accesibile televizoare Smart de pe piaţă, cu diagonala de 123cm şi cu rezoluţie 4K. Având în vedere faptul că aparţine noilor serii de televizoare din 2016, vine echipat cu tehnologii şi specificaţii smart, ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă.

Putem spune că acest nou LED surprinde şi cu un raport calitate-preţ apreciabil, lucru ce atrage un număr serios de vânzări.

Datorită ecranului generos, varianta de faţă este mai mult decât ideală spaţiilor largi, precum birourilor, sufrageriilor, livingurilor şamd. Nu doar că asigură reproducerea excelentă a transmisiilor Tv şi a conţinutului media preferat, ci poate juca şi rolul de monitor. Funcţia de monitor permite furnizarea unui conţinut mai calitativ şi mai generos din partea PC-ului sau a consolei video.

Acest model 49CUF8462ES este de curând disponibil online şi în magazinul de specialitate eMag, la doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, producătorul japonez păstrează aceeaşi linie modernă şi futuristă ca la modelele anterioare. Deţine finisaje şi trăsături perfect definite, totul fiind pe o nuanţă argintie. Ca şi greutate şi dimensiuni standard, cântăreşte în jur de 11.5kg şi măsoară 1098.5 x 845.4 x 68.7 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 1098.5 x 686.2 x 229.5 (W x H x D) mm cu suport.

Se laudă cu o putere de consum de numai 115W, cam cât puterea consumată de două becuri clasice de 60W. Mulţumită faptului că este compatibil Vesa (600 x 300mm), acest lucru permite amplasarea dispozitivului pe un suport Tv de perete.

Imagini cu Sharp 49CUF8462ES :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul Smart Tv de la Sharp vine proiectat cu un display LED de 123cm în diagonală. Reuşeşte să garanteze un contrast dinamic de 1.000.000:1, o rată de aspect de 16:09, o luminozitate de 280 cd/m², unghiuri largi de vizibilitate, precum şi o rezoluţie 4K/UHD la amxim 3840 x 2160p.

Se prezintă la fel de bine şi din punct de vedere audio. Astfel, beneficiază de un sistem audio stereo integrat, ce dezvoltă o maximă putere de 20W (2x10W). În plus, are la bază şi o serie importantă de caracteristici superioare de sunet, precum Nicam/A2, Equalizer, Dolby Digital+, DTS 2.0 şi DTS TruSurround.

La capitolul conectivitate, impresionează printr-o serie numeroasă de porturi şi conexiuni, cum ar fi: 3 x USB 2.0, 3 x HDMI, Scart, ieşire audio digitală optică, intrare video composite, intrare component, Minijack căşti, Slot CI+, RF In, Slot SD, redare video, player multimedia, intrare antenă, Tuner digital, Bluetooth, Wi-Fi integrat şi LAN (Reţea).

Tuner-ul digital cu format DVB-T/T2, DVB-C şi DVB-S/S2, împreună cu Slot-ul CI+, vor înlocui clasicul decodor util la receptarea canalelor Tv Digitale şi HD.

Player-ul multimedia integrat are rolul de a reproduce orice tip de conţinut media, direct de pe stick de memorie sau HDD extern, conectate la porturile USB ale televizorului.

Concluzie :

În concluzie, Sharp 49CUF8462ES este un Smart TV 4k/UHD de 123cm în diagonală, modern şi performant, comercializat la un super preţ de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • 2016
  • 4k/Ultra HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.