SHARP 32CHE6242 – televizor Smart HD de 81cm, accesibil şi modern

SHARP 32CHE6242 este un televizor inteligent de dimensiuni normale, potrivit atât unui living spaţios, cât şi unui dormitor modern. Se dovedeşte a fi un bun suport atât ca televizor, cât şi ca monitor, în cazul în care îţi doreşti un conţinut mai generos şi mai calitativ din partea consolei de jocuri sau a PC-ului.

Deţine un design impresionant, ce îl face capabil să confere un aer modern şi elegant, locului în care este amplasat device-ului.

Reprezintă o alegere accesibilă în ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, fiind astfel disponibil la eMag, la doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia modernă oferă compatibilitate Vesa de 400x200mm, lucru ce permite montarea televizorului şi pe un suport TV de perete, care desigur se achiziţionează separat de televizor. Are o putere consumată destul de redusă, astfel în modul Ecomod consumă 31W, în modul Standard 45W, pe când în modul Max ajunge la 70W.

Ca şi detalii tehnice, ar fi că are o greutate de 4.5kg şi că măsoară standard 728,3 x 425,9 x 68,3(W x H x D)mm fără stand, respectiv 728,3 x 461,3 x 168,0(W x H x D)mm cu stand.

Acelaşi Smart Tv avantajos este disponibil şi în magazinele online CEL şi evoMag.

Imagini cu SHARP 32CHE6242 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model Sharp este echipat cu un ecran de tip D-LED (Direct LED) de 32inch în diagonală, respectiv 81cm. Este vorba de un display High Definition cu o rezoluţie maximă de 1366x768p, ce are o luminozitate de 300 cd/m2, un contrast dinamic de 1.000.000:1, precum şi o rată de aspect de 16:9 a imaginii. Active motion 400 este o caracteristică specială a acestuia, ce asigură reproducerea unor imagini de înaltă definiţie.

Ascunde la interior sistemul audio stereo Nicam / A2, capabil să livreze o putere audio maximă de până la 16W (2x8W). Totodată, la această calitate audio ireproşabilă, iau parte şi următoarele tehnologii avansate de sunet: Dolby Digital, Digital +, DTS 2.0 şi DTS TruSurround.

Player-ul multimedia încorporat permite posibilitatea reproducerii conţinutului foto/video/audio, direct de pe unitate HDD sau de pe stick de memorie USB.

Recepţionarea transmisiilor Tv în format digital sau HD este obţinută de către Tuner-ul digital (DVB-T, T2, C, S, S2 + MPEG4) şi Slot-ul CI+, fără a mai fi necesar un alt decodor extern sau mediabox.

Pe partea de conectivitate, acest televizor cu funcţii smart este prevăzut cu 3 porturi HDMI, cu 2 porturi USB 2.0, cu ieşire audio digitală optică, cu Scart, cu Mini Composite, cu Mini Av Composite Input, cu Pc Audio In, precum şi cu Wireless şi Reţea.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, SHARP 32CHE6242 este un Smart Tv accesibil şi modern, un televizor de calitate foarte bună, ce prezintă un aspect plăcut şi elegant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Accesibil
  • Modern
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.