Serreno SERLF-198M – un produs frigorific încăpător, accesibil şi eficace

Serreno SERLF-198M este o ladă frigorifică voluminoasă, ideală celor ce caută un astfel de congealtor mai mare, economic şi accesibil.

Avem de-a face cu un produs frigorific din clasa de eficienţă energetică A+, ce are un volum net total de 198 de litrii.

Costul aparatului este extrem de avantajos, astfel se poate achiziţiona din oferta produselor electrocasnice de la eMag, cu preţul de doar 859 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, este o ladă frigorifică clasică, de culoare albă, ce vine cu deschidere standard verticală şi cu mener orizontal integrat. Construcţia totală cântăreşte în jur de 35Kg şi măsoară numai 85 x 94.5 x 52.3(IxLxA) cm.

Imagini cu Serreno SERLF-198M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, congelatorul acestei lăzi frigorifice performante are un volum net total de 198 de litrii, un spaţiu generos şi util, pentru cei ce caută un astfel de produs frigorific.

Ca şi funcţii şi detalii tehnice, dispune de control mecanic al temperaturii, de termostat reglabil, de clasă climatică N-SN-ST-T, de agent de răcire R600a şi de un nivel de zgomot foarte scăzut, respectiv de numai 42 de decibeli.

Acestea fiind spuse, Serreno SERLF-198M este o ladă frigorifică din clasa A+, extrem de eficientă şi de accesibilă, ce pune la dispzitie un spaţiu generos de depozitare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ladă frigorifică
  • Volum net total 198l
  • A+
  • Albă
  • Control mecanic al temperaturii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.