Serreno SER32ME4E3 – televizor accesibil şi modern, cu diagonala de 80cm

Serreno SER32ME4E3 este o soluţie idelă dacă vrei un televizor cu o diagonală generoasă la un preţ accesibil, pe care să îl montezi în livingul sau sufrageria ta. În ciuda faptului că nu este un model smart, reprezintă o variantă perfectă pentru cei ce doresc o calitate bună atunci când vizionează posturile TV preferate, ori un alt conţinut dorit de pe o unitate externă de stocare.

Este un LED din seria 2015, evidenţiat printr-un design impresionant, dar şi printr-un nivel de performanţă bun. Chiar dacă Serreno nu este un brand chiar atât de cunoscut, precum Samsung, LG, Philips şamd, reuşeşte să producă o gamă de produse electronice cu un raport calitate-preţ favorabil.

Este de specificat faptul, că este un brand românesc, în spatele căruia se află compania Marelvi Impex.
Prin urmare, dacă eşti în căutarea unei variante mai ieftine, poţi aruncă un ochi şi spre brandurile mai puţin cunoscute, cu posibilitatea de a găsi produse asemănătoare celor cu renume, doar la preţuri mai rezonabile.

Că tot am vorbim de preţ, modelul de faţă se întâlneşte în oferta magazinului online eMag la preţul avantajos de 1.019 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, remarcăm o construcţie distinsă, complet neagră, cu finisaje şi detalii perfect definite. Poate fi montat atât pe cei doi suporţi din dotare, cât şi pe un suport Tv de perete, graţie compatibilităţii Vesa. În ambele situaţii oferă o calitate foarte bună de vizualizare.

Imagini cu Serreno SER32ME4E3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Include un display LED de 80cm, respectiv 32inch, capabil să ofere imagini de calitate bună, la o rezoluţie HD, de 1920 x 1080pixeli. Se laudă cu un contrast dinamic de 3000:1, cu un aspect de imagine de 16:9, cu un unghi larg de vizibilitate de până la 176/176 de grade, cu un timp de răpuns de 6.5 ms şi cu o luminozitate de 240 cd/m². Altfel spus, asigură reproducerea unui conţinut de calitate, cu imagini naturale şi dinamice, garantând o vizibilitate excelentă atât din orizontal, cât şi din vertical. Fiind vorba despre un ecran de tip LED, consumul energetic este pe cât se poate de redus.

Cu toate că nu vorbim despre un Smart Tv, este un produs versatil, ce oferă posibilitatea redării oricărui conţinut multimedia, precum foto/video/audio de pe orice dispozitiv de stocare extern, cum ar fi un HDD extern sau un Stick de memorie, graţie player-ului multimedia. Totodată acceptă conectare la un laptop sau calculator, putând fi utilizat pe post de monitor.

Pe partea de sunet, vine dotat cu un sistem audio stereo încorporat, ce garantează generarea unui sunet clar, puternic şi nedistorsionat. Opţional, în cazul unei experienţe audio superioare, se poate opta la un sistem audio extern sau la un soundbar.

Desigur, din echipările device-ului nu lipseşte tuner-ul digital DVB-C şi DVB-T, ce asigură recepţionarea canalelor Tv în format HD sau digital, fără a mai fi necesar un alt decodor sau mediabox.

Vis-a-vis de conectivitate, dăm peste un port USB 2.0, util pentru conectarea stick-urilor de memorie sau al HDD-urilor externe, dar şi peste trei porturi HDMI, excelente pentru conectarea la PC, consolă şamd.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Serreno SER32ME4E3 este un televizor modern de 80cm, cu rezoluţie HD, ideal pentru un dormitor spaţios sau pentru o sufragerie, capabil să asigure un conţinut excepţional, atât video cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Gama 2015
  • Raport excelent dintre preţ-calitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.