Serreno SER24CD06 – televizor decent, accesibil şi elegant

Dacă te-ai gândit să achiziţionezi un televizor pentru dormitorul celor mici sau pentru bucătărie, un model nu foarte performant şi costisitor, cu o diagonală decentă şi cu trăsături moderne, atunci cu siguranţă modelul despre care vom vorbi astăzi se va potrivi mănuşă cerinţelor tale.

Serreno SER24CD06 este un model de televizor de tip LED, lansat în gama de televizoare a anului 2015. Este un device recent, ce a reuşit să atragă foarte multe priviri prin design-ul său modern şi mai ales prin funcţia de monitor pe care o posedă. Funcţie foarte utilă, ce permite utilizarea acestuia pe post de monitor la pc, pe lângă cea de televizor.

În privinţa consumului energetic, este un model foarte economic ce reuşeşte să înregistreze un consum de doar 65W. Iar dacă ar fi să fac o comparaţie aproximativă, l-aş compară cu consumul unui bec clasic de 60W, ceea ce rezultă un consum destul de avantajos.

La capitolul cost de achiziţionare, beneficiază de un raport favorabil dintre calitate şi preţ. Astfel, modelul de faţă este comercializat cu preţul de promoţie de 549 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, este un Tv atractiv ce prezintă finisaje şi trăsături ultra moderne. Poate fi o variantă ideală încăperilor mai puţin spaţioase, precum a unui dormior, a unei bucătării sau chiar a unei camere de hotel, datorită diagonalei decente. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 6.7kg, măsurând standard cu suport 736 x 74 x 496.4(W x H x D) mm şi fără suport 736 x 74 x 447(W x H x D) mm.

Imagini cu Serreno SER24CD06 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este proiectat cu un ecran LED de 61 de centimetrii, respectiv 24inch. Asigură o rezoluţie maximă High Definition la 1366 x 768pixeli, o rezoluţie perfect raportă acestei diagonale. Aspectul imaginii este de 16:9, adică format widescreen, ceea ce reprezintă raportul dintre lăţime şi înălţime, unde în cazul de faţă asigură un aspect plăcut ochiului datorită lăţimii generoase a imaginii. De asemenea, unghiul de vizibilitate de 178 de grade garantează o vizionare perfectă, indiferent din ce parte priveşti. Luminozitatea este de 240 candele/m², ceea ce înseamnă că duce la un afişaj cât mai apropiat de realitate.

Din punct de vedere al nivelului audio, este reprezentat de către un sistem stereo încorporat, cu o putere de 2 x 10W. După părerea mea, puterea de 20W mi se pare mai mult decât suficientă pentru un astfel de televizor, cu o astfel de diagonală.

Pe partea de transmisire/recepţie, deţine tuner digital cu format DVB-T (MPEG4) şi DVBC (MPEG4), ce permite recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD, eliminând astfel utilizarea receptoarelor suplimentare.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat, poţi reda conţinut preferat de pe orice memorie Stick USB sau HDD extern, conectându-le la portul USB 2.0 din dotare. Poţi reda de la conţinut video, precum filme şi videoclipuri, până la fotografii şi muzică, la o calitate excelentă.

Cât despre conectivitate, deţine intrare component, intrare PC, intrare Scart, 3 porturi HDMI, minijack căşti 3.5mm, Slot CI+, PC Audio In şi Coaxial Digital Out.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Serreno SER24CD06 este un televizor atractiv, fără funcţii şi specficatii smart, ce se poate folosi şi pe post de monitor. Prezintă un aspect modern şi elegant, ce îl face potrivit oricărei încăperi decente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect atractiv
  • Gama 2015
  • Raport bun dintre preţ-calitate
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.