Sencor SVC 45BK – aparat electrocasnic compact, cu motor economic de înaltă eficienţă

Sencor SVC 45BK este un aspirator ieftin cu sac, cu un design compact şi modern, ce se poate depozita oriunde cu uşurinţă, fără a ocupă foarte mult din spaţiu.

Este un aparat electrocasnic ce are o putere de 1200W, dotat cu filtru Hepa, având o capacitate de colectare de până la 1.5 litrii şi un tip de aspirare uscată.

În raport cu caracteristicile aparatului, se laudă cu un preţ de achiziţie extrem de avantajos, astfel se poate procura de la eMag cu preţul excelent de numai 118 lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre specificaţii tehnice, măsoară standard 255 x 345 x 210(W x D x H) mm, cântăreşte numai 3.6Kg şi este de culoare neagră. Are lungimea cablului de alimentare de până la 5 metrii, un nivel de zgomot de 82 de decibel şi roţi moi din cauciuc.

Imagini cu Sencor SVC 45BK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs electrocasnic foarte eficient, ce are o suprafaţă de aspirare de până la 7.5 metrii. Filtrul de la interior, este de tip sac, realizat din hârtie, ce necesită înlocuire periodică.

Din punct de vedere al accesoriilor din dotare, pune la dispoziţie o perie pentru parchet, o perie suplimentară, o perie standard, un tub telescopic din plastic şi derulator automat de cablu.

Motorul din dotare este destul de economic (1200W), astfel garantează o eficienţă ridicată, beneficiind de termostat de prevenire a supraîncălzirii a acestuia.

Utilizarea va fi pe cât se poate de igienică, datorită faptului că deţine un sistem avansat de filtrare în 5 paşi.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Sencor SVC 45BK este un aspirator cu sac low cost, conceput să garanteze o eficacitate înaltă, într-un mod extrem de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Putere de aspirare 320W
  • Capacitate colectare 2.5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.