Sencor SLE43F12 – non Smart Tv LED Full HD din gama 2016

Sencor SLE43F12 se dovedeşte a fi o alegere potrivită pentru cei care sunt dispuşi să îşi achizitione un nou televizor modern şi accesibil de generaţie nouă. Modelul de faţă reprezintă un non smart Tv LED din gama 2016, capabil să asigure furnizarea unui conţinut video/audio de calitate foarte bună.

Faptul că beneficiază de funcţia de monitor îi permite să fie conectat la diferite dispozitive pentru a reproduce un conţinut mai fidel atât din punct de vedere video, cât şi audio.

Acest model SLE43F12 este deja comercializat online de către eMag, la preţul de achiziţie avantajos de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-o construcţie elegantă şi modernă, cu finisaje perfect definite, ce se integrează excelent în orice stil de amenajare. Se află pe o nuanţă de culoare neagră, are o greutate de aproximativ 7.8kg şi măsoară standard 969 x 76 x 572 (W x H x D) mm, respectiv 969 x 231 x 604 (W x H x D) mm cu suport.

Ar mai fi de spus că are o putere consumată de numai 75W şi că este compatibil Vesa 200 x 200mm. Această compatibilitate îi permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv potrivit.

Acelaşi Tv LED este prezent şi în gama celor de la evoMag.

Imagini cu Sencor SLE43F12:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Sencor a echipat device-ul de faţă cu un display generos de 109cm în diagonală. Este un LED de calitate foarte bună ce beneficiază de un contrast dinamic de 1.000.000:1, de o intensitate luminoasă de 240 cd/m², de un aspect de imagine de 16:9, de un timp de răspuns de 8ms, de unghiuri de vizibilitate de 150/150 de grade, precum şi de o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p.

Din punct de vedere al sunetului, acesta este asigurat de către sistemul stereo integrat de tip 2.0. Este vorba de două ieşire audio (RMS) de 14W putere, ce redă un sunet nedistorsionat şi suficient de puternic având la bază caracteristica specială Equalizer.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare Usb 2.0, Slot CI+, o intrare Scart RGB, Minijack căşti, 3 porturi HDMI, o intrare antenă, Media Player USB, Tuner Digital.

Tunerul digital cu format DVB-T+C împreună cu Slot-ul CI+ vor înlocui clasicul decodor extern necesar la recepţionarea canaleor Tv în format Digital/HD.

Mulţumită Media Player-ului USB integrat dispozitivul de faţă are capacitatea de reproduce orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Sencor SLE43F12 reprezintă un televizor decent din punct de vedere al specificaţiilor, evidenţiat printr-o diagonală generoasă, precum şi printr-un design modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.