Sencor SLE2462 – televizor HD cu diagonala de 60cm, ieftin şi modern

Sencor SLE2462 se pare a fi un alt televizor avantajos de generaţie recentă, potrivit locurilor şi spaţiilor decente. Reprezintă un televizor ieftin şi modern, ce nu deţine numeroase funcţii şi caracteristici smart, fapt ce influenţează direct preţul de achiziţie redus.

Avem de-a face cu un dispozitiv LED cu funcţie de monitor, ce acordă o atenţie specială atât redării posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat (foto/video/audio).

Acest model SLE2462 este prezent deja în magazinul de specialitate eMag la doar 529 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă o construcţie modernă şi elegantă cu detalii şi finisaje bine definite, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Are o putere de consum de numai 28W, cântăreşte în jur de 2.3kg şi măsoară standard 556 x 165 x 367 (W x H x D) mm, respectiv 556 x 75 x 333 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Sencor SLE2462:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor de la Sencor vine proiectat cu un ecran LED HD de 60 de centimetrii în diagonală. Dispune de o intensitate luminoasă de 180cd/m2, de un timp de răspuns de 14ms, de un aspect de imagine de 16:9, de un contrast dinamic de 1.000.000:1, de unghiuri de vizualizare largi de 178/178 de grade, precum şi de o rezoluţie HD la 1366 x 768p. În privinţa caracteristicilor de imagine superioare, se laudă cu Digital comb filter şi cu Active Noise Reduction.

La capitolul sunet, integrează un sistem audio stereo 2.0, îmbunătăţit de caracteristica superioară Equalizer. Este capabil să obţină un sunet clar şi curat, cu o putere de numai 6W (2 x 3W).

Pune la dispoziţie o intrare Scart RGB, un port HDMI, o intrare USB 2.0, o intrare antenă, Slot CI+, Tuner Digital (DVB – T / C), Minijack căşti şi Player multimedia integrat.

Player-ul multimedia integrat poate reproduce orice tip de conţinut foto/video/audio preferat, direct de pe orice sursă de stocare externă.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ au rolul de a recepţiona conţinutul Tv în format HD sau Digital, fără a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Faptul că se bucură de compatibilitate Vesa 100 x 100mm, oferă posibilitatea montării acestuia şi pe perete, pe un suport special achiziţionat separat de televizor.

Concluzie:

În concluzie, Sencor SLE2462 reprezintă un televizor modern şi elegant de generaţie nouă, pentru care nu trebuie să scoţi foarte mulţi bani din buzunar.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 60cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.