Sencor SES 2010 – espressor de cafea manual, avantajos şi modern

Sencor SES 2010 este un espressor manual accesibil şi modern, un aparat de cafea ideal oriunde, fie acasă, fie la serviciu. Este o variantă avantajoasă, capabilă să prepare cele mai delicioase şi gustoase Cappuccino, Caffe late sau Espresso.

Vorbim despre un model de 950W putere, ce are o pompă cu presiune de 15 bari. Include un rezervor de apă detaşabil de 1.2l, plită de menţinere a călduri, are o capacitate pentru 2 ceşti, alimentarea acestuia făcându-se doar cu cafea măcinată.

Acest model SES 2010 este disponibil online în gama de produse electrocasnice a celor de la eMag, la doar 279 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie ultra-modernă de culoare neagră, dotată cu elemente moderne cromatice. Este un aparat minimlist, ce se integrează excelent în orice bucătărie. Ca şi dimensiuni, măsoară standard o înălţime de 33cm, o lăţime de 29cm şi o adâncime de 32cm.

Imagini cu Sencor SES 2010 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, acest espressor manual de la Sencor, vine prevăzut cu sistemul automat pentru Cappuccino, cu dispozitiv pentru spumare, cu sistem de apă fierbinte (pentru ceaiuri), cu sistem de anti-alunecare (picioruşe), cu sistem de încălzire de tip boiler, cu funcţia de pre-preparare, cu filtru din oţel inoxidabil pentru 1-2 ceşti, cu posibilitate de selectare abur/apă fierbinte, cu vaporizator pivotant, cu indicator al volumului de apă, cu buton On/Off luminos.

Sistemul automat dedicat preparării Cappuccino, are rolul de a pregăti cea mai delicioasă şi densă astfel de băutură.

Datorită accesoriilor detaşabile, precum a rezervorului de apă şi a tăviţei de scurgere, curăţarea va fi mult mai facilă şi mai rapidă.

Aşa cum am spus, acest model este capabil să prepare simultat două băuturi deodată. În plus de asta, se laudă şi cu sistemul de reglare pe înălţime extra-large, în funcţie de ceştile/cănile de cafea folosite.

Odată cu acest espressor manual, vin şi următoarele accesorii: un suport pentru filtru, o linguriţă de măsurare şi două filtre, pentru 1-2 ceşti.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Sencor SES 2010 reprezintă un espressor de cafea manual, performant şi modern, capabil să pregătească cele mai bune şi aromate Espresso, Cappuccino sau Caffe Latte.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 950W putere
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.