Sencor 48F12 – televizor Full HD modern şi accesibil, de 122cm în diagonală

Sencor 48F12 reprezintă o alegere potrivită dacă eşti în căutarea unui televizor accesibil, cu o diagonală generoasă şi cu un design impresionant, pentru living-ul sau sufrageria casei tale.

Avem de-a face cu un device de generaţie nouă, capabil să fie un bun suport atât pentru transmisiile Tv, cât şi ca monitor la consolă sau calculator. Este un televizor excelent pentru cei care vor să experimenteze conţinutul Full HD pe o diagonală generoasă, graţie caracteristicilor avansate de imagine.

În ciuda numeroaselor funcţii şi specificaţii de care se bucură, acest Sencor se găseşte în oferta eMag la numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Mai întâi de toate încântă cu un design remarcabil, cu detalii şi finisaje ultra moderne, ce aduc un plus de rafinament spaţiului din jur. Ca şi caracteristici tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 10.5kg şi că măsoară standard 1084 x 78 x 635(W x H x D) mm fără suport, respect 1084 x 276 x 670(W x H x D) mm cu suport.

Are o putere de consum de 95W, destul de bine aş spune eu, ţinând cont de ecranul pe care îl poartă. Ar fi de specificat faptul că poate fi poziţionat şi pe un suport Tv de perete, mulţumită faptului că este compatibil Vesa 400 x 200mm.

Imagini cu Sencor 48F12 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, acest televizor Sencor 48F12 deţine un ecran LED de 122 de centimetrii în diagonală, ce oferă o rezoluţie Full HD la maxim 1920x1080pixeli. Pe lângă acestea, beneficiază şi de o luminozitate de 240 cd/m², de un contrast dinamic de 1.000.000:1, de o rată de aspect de 16:9, de un timp de răspuns de 8 milisecunde, precum şi de unghiuri de vizibilitate largi, respectiv de 178/178 de grade în orizontală/verticală.

Vine proiectat cu două difuzoare audio stereo de câte 7W fiecare. Putearea totală de 14W, împreună cu seria numeroasă de moduri presetate de sunet, vor asigura o calitate audio impresionantă.

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital cu format DVB-T/C vor simplifica recepţionarea transmisiilor Tv HD şi digitale. În felul acesta, nu vor mai fi necesare alte decodoare externe clasice sau un alt mediabox.

Bineînţeles, deţine şi player multimedia integrat capabil să reproducă direct de pe unitate HDD sau stick de memorie USB, orice conţinut multimedia preferat.

În privinţa conectivităţii, dispune de o intrare Scart, de o intrare USB 2.0, de o intrare PC, de Minijack căşti, precum şi de port HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Sencor 48F12 este un non Smart Tv modern cu o diagonală generoasă, capabil să ofere o calitate video, cât şi audio excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 122cm
  • Ultra modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.