Sencor 43F11M4 – televizor Full HD de 109cm, accesibil şi modern

Sencor 43F11M4 este un televizor modern japonez, ce vine cu o diagonală generoasă şi cu un design impresionant, totul la un preţ de achiziţie excelent.

Reprezintă o alegere ideală pentru un living sau o sufragerie, datorită ecranului de 109cm în diagonală, aducând totodată un plus de eleganţă şi de rafinament spaţiului din jur. Îşi poate intra foarte rapid şi în rolul de monitor, în cazul în care vrei să beneficiezi de o un conţinut mai de calitate la PC sau la consolă.

În ceea ce îl priveşte costul de achiziţie, este un device foarte convenabil, fiind astfel disponibil în magazinul de specialitate eMag la doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Încântă cu un design impresionant, cu finisaje şi elemente ultra moderne, totul pe un fond negru lucios. Rama elegantă, extrem de subţire, include perfect ecranul de dimensiuni generoase. Ca şi detalii tehnice, este un televizor de 7.8kg, ce măsoară standard 975 x 80 x 617(W x H x D) mm fără stand, respectiv 975 x 241 x 617(W x H x D) mm cu stand.

Ar fi de specificat faptul că are o putere de doar 75W şi că acceptă să fie montat şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv, asta datorită compatibilităţii Vesa de 200x200mm.

Imagini cu Sencor 43F11M4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Sencor beneficiază de un LED de 109 centimetrii în diagonală, cu rezoluţie Full HD la 1920x1080p. Este un ecran foarte bun, ce se laudă cu un contrast dinamic de 1.000.000:1, cu o luminozitate de 600cd /m², cu un timp de răspus de 6ms, cu o rată de aspect de 16:9, precum şi cu unghiuri largi de vizibiltiate, respectiv 178/178 de grade, atât din orizontală, cât şi din verticală.

Capitolul audio, întâmpină cu un sistem audio integrat, de tip stereo, capabil să livreze un sunet destul de puternic şi de clar, fără niciun fel de distorsiuni.

Tuner-ul digital cu format DVB-T MPEG4 şi DVB-C MPEG4, precum şi Slot-ul CI, asigură receptarea transmisiilor Tv în format High Definition şi digital, fără a mai fi nevoie de un alt mediabox sau decodor extern.

Desigur, nu putea lipsi nici player-ul multimedia, foarte util la reproducerea conţinutului preferat, direct de pe stick de memorie USB sau Hard Disk extern.

Cât despre conectivitatea televizorului, se laudă cu trei porturi HDMI, cu intrare Scart, cu port USB 2.0, cu intrare PC, cu AV şi cu SPDIF Out.

Concluzie :

Concluzionând, Sencor 43F11M4 este un non Smart Tv de calitate foarte bună, cu un design impresionant şi cu o diagonală generoasă, capabil să asigure calităţi video/audio foarte bune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • Design plăcut
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.