Samus Espressimo – espressor de cafea manual cu 15 bar, de 850W putere

Samus Espressimo se dovedeşte a fi unul dintre cele mai avantajoase espressoare ale momentului. Când spun asta mă refer atât la preţul de achiziţie redus, cât şi la rezultatele pe care le obţine. Design-ul său modern face ca acest aparat să se integreze extrem de bine în stilul oricărei bucătării.

Reprezintă un produs electrocasnic manual de 850W putere, cu pompă de presiune de 15 bari. Deţine un rezervor de apă transparent de 1.6l, având o capacitate pentru 4 ceşti.

Acest model Samus Espressimo este prezent în oferta celor de la eMag, la preţul de numai 195 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic se prezintă neaşteptat de bine, cu detalii şi finisaje moderne din inox. Construcţia compactă de culoare negru/argintiu are o greutate de aproximativ 3kg şi măsoară standard 30 x 24 x 30 (W x D x H) cm.

Acelaşi espressor manual ieftin este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu Samus Espressimo:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de menţionat faptul că noul espressor de cafea manual de Samus acceptă să fie alimentat numai cu cafea măcinată. Astfel, prepară cele mai delicioase şi aromate cafele sau espresso.

Espressorul de faţă este prevăzut cu 3 comutatoare cu indicator luminos, cu rezervor din aluminiu, cu valvă de siguranţă pentru eliberarea presiunii, cu filtru din inox şi cu tăviţă de colectare.

Datorită componentelor detaşabile, precum tăviţei de colectare şi filtrului din inox, igienizarea aparatului este pe cât se poate de simplă şi de rapidă.

În privinţa controlului, se dovedeşte a fi extrem de uşor de utilizat. Panoul de comandă din partea frontală a acestuia este alcătuit din 3 comutatoare cu indicator luminos, din sigla brand-ului Samus Espressimo, precum şi dintr-un buton de eliberare a presiunii.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Samus Espressimo reprezintă un espressor de cafea manual, accesibil şi modern, capabil să se integreze destul de bine în orice decor.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 850W putere
  • 15 bari
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.