Samus Caffeccino – espressor de cafea accesibil, modern şi avantajos

Samus Caffeccino se dovedeşte a fi unul dintre cele mai avantajoase espressoare de cafea manuale ale momentului. Nu doar că impresionează printr-un design elegant şi modern, ci şi prin băuturile delicioase pe care este capabil să le obţină într-un mod rapid şi confortabil.

Discutăm despre un espressor de cafea manual, ce are o putere de 800W. Este prevăzut cu pompă de abur de 3.5 bar şi cu rezervor de apă cu capac solid cu un volum de 240ml. Are capacitatea de a prepara cele mai aromate cafele, cele mai autentice espresso, precum şi cele mai spumoase Cappuccino.

Acest model Samus Caffeccino este comercializat de curând şi de către magazinul online eMag, cu preţul de doar 150 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă excepţional de bine, fiind extrem de uşor de integrat în orice stil de amenajare. Este de culoare roşu-argintiu, are o greutate de numai 2.25kg şi măsoară standard 320 x 200 x 332 (W x H x D) mm.

Acelaşi model este prezent şi în oferta celor de la Cel.

Imagini cu Samus Caffeccino:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că are o putere de 800W, noul espressor Caffeccino necesită să fie alimentat la o tensiune de 230V, cu o frecvenţă de 50Hz.

Este de menţionat faptul că acceptă să fie alimentat doar cu cafea măcinată, având o capacitate de preparare de până la 4 ceşti. La pachet vine dotat şi cu o carafă gradată transparentă.

Vine prevăzut cu filtru din inox, cu rezervor din aliaj de aluminiu, cu valvă de siguranţă pentru eliberarea presiunii, cu duză pentru Cappuccino şi cu buton de control cu indicator luminos.

Mulţumită tăviţei de colectare şi a filtrului din inox, ambele detaşabile, igienizarea espressorului este pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

După cum observăm poartă finisaje şi ornamente moderne din inox, lucru ce aduce un plus de rafinament design-ului. Tot din inox este conceput şi suportul pentru ceşti, poziţionat în partea frontală a aparatului.

Ca şi butoane de control, este prevăzut cu un buton pentru pornit/oprit, precum şi cu un buton pentru reglarea aburului.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Samus Caffeccino reprezintă unul dintre cele mai convenabile espressoare de cafea atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al modului de preparare al băuturilor.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 800W putere
  • Modern
  • Accesibil
Contra:
  • 3.5 bar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.