Samsung WW70M644OPX/LE – mașină de spălat rufe inteligentă și modernă din clasa A+++

Samsung WW70M644OPX/LE provine din gama premium a mașinilor de spălat rufe cu încărcare frontală de generație recentă. Este una dintre cele mai calitative și moderne aparate electrocasnice de acest fel, ce reușește să asigure rezultate neașteptat de bune.

Așa cum am spus, avem de-a face cu o variantă cu încărcare frontală, încadrată în clasa de eficiență energetică A+++.  Beneficiază de o capacitate generoasă de încărcare de 7kg, de o viteză de centrifugare de 1400 rpm, de 14 programe de spălare, de afișaj și control digital, dar și de alte numeroase funcții.

Un astfel de model poate fi achiziționat din magazinul eMag cu prețul de ofertă de 2849 de lei (vezi preț actualizat).

La capitolul design, remarcăm un exterior modern pe o nuanță de culoare a inoxului, potrivit excelent oricărui decor. Ca și detalii tehnice, are o greutate de 76kg și măsoară standard 55 x 60 x 85 (L x l x H) cm.

Aceeași variantă este disponibilă și în ofertele celor de la Flanco, Cel și evoMag.

Imagini cu Samsung WW70M644OPX/LE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, datorită clasei energetice A+++ înregistrează o medie anuală de 122kWh/an de curent electric și în jur de 7400l/an de apă.

În timpul funcționarii se dovedește a fi destul de silențioasă, astfel maxima atinsă la spălare este de doar 50 decibeli, iar cea de la centrifugare de 73 decibeli.

Ca și programe de spălare, printre cele 14 la număr se regăsesc și următoarele: programul delicate, programul bumbac, programul lână, programul sintetice, programul sport, programul eco șamd.

Pe partea de sisteme și funcții speciale, este dotată cu funcția Bubble Soak, cu funcția StayCleam Drawer, cu funcția Smart Check, cu sistemul de blocare acces interfață, cu sistemul de blocare de siguranță, cu funcția de semnalizare acustică finalizare program, cu tehnologia Eco Bubble, cu rezistență ceramică, dar și cu funcția AddWash.

Ar mai fi de menționat faptul că deține panoul de control electronic cu afișaj digital, că include dispensere pentru balsam și detergent, că are 5 trepte de viteză la centrifugare, dar și 5 trepte de temperatură.

Opinii pro și contra :

Concluzionand, Samsung WW70M644OPX/LE este o mașină de spălat rufe inteligentă, economică și modernă, ce da dovadă de performanțe superioare la spălare/centrifugare întotdeauna.

Concluzie :

Pro:
  • 7kg
  • A+++
  • 1400rpm
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.