Samsung WW70J3283KW – maşină de spălat rufe inteligentă şi eficientă, din clasa A+++

Samsung WW70J3283KW este o maşină de splat rufe din clasa A+++ de eficienţă energetică, un produs electrocasnic inteligent şi silenţios, ce asigură rezultate exemplare, într-un mod pe cât se poate de favorabil.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală, ce beneficiază de afişaj LED, de o capacitate de încărcare de 7Kg şi de o viteză de centrifugare de 1200rpm.

Costul de achiziţie este uimitor de avantajos, astfel aparatul de faţă este comercializat de către magazinul eMag cu preţul de doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte aspectul, prezintă un exterior alb, modern şi elegant, având o greutate de aproximativ 60Kg, măsurând 60.0 x 85.0 x 55.0(IxLxA) cm.

Imagini cu Samsung WW70J3283KW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aparatul de faţă asigură un consum energetic extrem de redus, asta mulţumită clasei de eficienţă energetică A+++. Nu se descurcă rău nici în privinţa consumului de apă, astfel consumul mediu anual este de numai 7400l.

Se laudă cu o gamă diversificată de programe, ce garantează rezultate ireproşabile, acoperind toată gama de ţesături posibile.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de funcţia pentru programare întârziată, de sistemul de siguranţă pentru cei mici, de final întârziat, de tambur Diamond 2, de încălzitor din ceramică şi de selectorul pentru centrifugare.

În concluzie, Samsung WW70J3283KW este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, performantă şi modernă, ce garantează cele mai bune rezultate, într-un mod extrem de eficace.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.