Samsung WW60J3283LW – Mașină de spălat slim economică și silențioasă

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală Samsung WW60J3283LW, reprezintă produsul electrocasnic perfect pentru orice locuință modernă, capabilă să garanteze rezultate excelente la spălare, cât și la centrifugare.

Vorbim despre o mașină de spălat slim, ce are o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut și o capacitate de încărcare de 6Kg.

Un astfel de produs îl putem procura din stocul celor de la eMag la prețul extraordinar de avantajos de doar 1.199lei (vezi preț actualizat).

Se evidențiază printr-o construcție slim, astfel se remarcă prin dimensiuni reduse. Așadar, măsoară numai 85 x 60 x 40cm și cântărește în jur la 54Kg. Este un produs modern, de culoare albă, o culoare ce se potrivește excepţional oricarui stil de locuință.

Regăsim aceeași mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și în gamele de produse electrocasnice a magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini Samsung WW60J3283LW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparține clasei A++ de eficiență energetică, o clasă extrem de economică, ce asigură un consum de numai 0.83kWh. Că tot vorbim despre consum, nici cel de apă nu este mai ridicat, ci de numai 7300l anual.

Este un produs eficace, ce dispune de o gamă diversificată de programe de spălare, așadar acestea sunt: program pentru prespălare, program pentru extra-clătire, program pentru sintetice, program rapid 15 minute, program pentru bumbac, program pentru lână, program Sport și așa mai departe. 

Dispune de sistemul de siguranță împotriva copiilor, de încălzitor ceramic, de tambur Diamond 2 și de un motor universal.

Ar fi de remarcat faptul că este o mașină extrem de silențioasă, astfel în programul de spălare produce un zgomot de numai 61 de decibeli, iar în programul de centrifugare de numai 76 de decibeli.

Pentru a vă bucura de haine cât mai curate și împarfumate vă recomandăm detergentul automat Ariel Mountain Spring, la 13Kg sau detergentul lichid Ariel Mountain Spring 60 de spălări, la 3.9l.

Acestea fiind spuse, Samsung WW60J3283LW este o mașină de spălat eficace, silențioasă și de calitate, ce se achiziționează la un preț extrem de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 6kg
  • 1200rpm
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.