Samsung WF80F5E5W4X – o mașină de spălat rufe de calitate superioară, ce garantează un consum redus de resurse

Mașina de spălat rufe Samsung WF80F5E5W4X este un model cu încărcare frontală a rufelor, ce beneficiază de funcții avansate și de o listă numeroasă de programe, ce garantează rezultate excepționale și un consum minim de resurse.

Avem de-a face cu o capacitate de încărcare generoasă, de 8Kg, cu o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut și cu afișare LED, de pe care se poate urmări etapele și setările programelor de spălare.

Magazinul online eMag comercializează un astfel de produs performant și eficient, cu prețul de 2.599 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, prezintă un exterior pe un fond asemănător inoxului. Este un aparat, slim, de dimensiuni reduse, astfel măsoară numai 85 x 60 x 55 (IxLxA)cm și cântărește aproximativ 60Kg.

Același aparat electrocasnic Samsung, se regăsește și în gama de oferte a magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung WF80F5E5W4X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cât despre consumul de resurse, din punct de vedere energetic se laudă cu clasa excelentă A+++, iar din punct de vedere al consumului de apă, anual garantează un consum de numai 10.500 de litrii.

Aveam de-a face cu o gamă variată de programe de spălare, respectiv cu 15 programe foarte economice și eficiente. Câteva din acestea ar fi: program pentru prespălare, program pentru extra-clătire, program pentru înmuiere, program pentru culori închise, program anti-pete, program curățare tambur, program baby care, program clătire + centrifugare și lista continuă.

Din punct de vedere al funcțiilor și al siguranței, se laudă cu funcția Eco Bubble, funcția Final întârziat, funcția de setare a temperaturii, cu funcția de diagnosticare inteligentă, cu funcția de selectare centrifugare, cu filtru auto-curățare, cu funcția Fuzzy Logic, cu control supraîncălzire, cu sistem detectare spumă, cu sistem de siguranță împotriva copiilor, cu indicator de verificare erori și așa mai departe.

Scapă acum de grija detergentului de rufe și bucurăte de haine împarfumate, achiziționând detergentul automat Ariel Mountain Spring, de 10Kg, la un preț de ofertă.

În concluzie, mașina de spălat rufe Samsung WF80F5E5W4X este un produs electrocasnic de calitate înaltă, ce asigură cele mai bune rezultate posibile, la spălare, dar și la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 8kg
  • 1400rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.