Samsung WF70F5EBW2W

Samsung WF70F5EBW2W este o mașină de spălat rufe extrem de performantă, cu tip de încărcare frontal. Se evidențiază printr-un consum de energie electric foarte bun, asta mulțumită clasei de eficiență energetică A+++.

Dacă unul dintre aspectele importante de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm o mașină de spălat rufe ar fi consumul, un al doilea factor de luat în calcul ar fi gradul de performanță. Ei bine, la capitolul performanță excelează printr-o variatate de funcții avansate ce vor oferii rezultate excepționale la spălare.

Se laudă cu o capacitate generoasă de încărcare, undeva la 7Kg de rufe, cu o viteză excelentă de centrifugare de 1200rpm și cu un tip de afișaj LCD.

Pe partea de aspect, se evidențiază prin trăsături impresionante, cu detalii bine definite. Produsul de față vine standard pe culoarea alb, ce prezintă dimensiuni reduse de doar 85 x 60 x 50cm și o greutate de 61Kg.

Acestea fiind spuse, acest produs electrocasnic Samsung este mașina de spălat rufe ideală în orice locuință, ce oferă rezultate excepționale la spălare și un consum redus de resurse, toate acestea la un preț excelent de doar 1.599lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Masina de spalat rufe Samsung WF70F5EBW2W :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul produs electrocasnic se pare a fi destul de silențios, fapt ce este susținut de nivelul redus de zgomot, de doar 62 decibeli la spălare și de 76 decibeli la centrifugare. Așadar, o poți pune în funcțiune în orice moment fie zi sau noapte, fără a derenja pe cineva cu zgomotul produs.

Această mașină de spălat Samsung se bucură de foarte multe sisteme inteligente, cum ar fi sistemul Eco Bubble. Acest sistem inovator este conceput să reducă consumul de resurse și în același timp să îmbunătățească procesul de spălare al rufelor.

Dispune de o serie de programe extrem de diversificate, astfel încât să asigure o îngrijire corespunzătoare a hainelor, o spălare excepțională și un consum de resurse foarte scăzut.

Beneficiază de programe de bază (sintetice, lână, Jeans, bumbac, ușor de călcat și spălare manuală) cât și de o serie de programe speciale de spălare, precum: program extra-clătire, program pentru prespălare, culori inchse, anti-pete, baby care, centrifugare, super Eco, înmuiere, intensiv, quick wash, clătire + centrifugare și funcția specială de oprire clătire.

Din panoul de control se poate seta extrem de ușor programul dorit, cu ajutorul selectorului rotativ, astfel se pot selecta: viteza de centrifugare, opțiunile de spălare și viteza de centrifugare. Acest panou de control vine împreună cu un display LCD, de pe care se pot urmări date despre timpul rămas până la sfârșirea programului și etapele programului.

Pe partea de funcții și siguranță, se bucură de o gamă variată, precum: funcția Eco Bubble, setarea temperaturii, filtru de auto-curățare, autodiagnosticare, control supraîncălzire, selector centrifugare, sistem împotriva copiilor, fuzzy logic, și sistem pentru detectare spumă. Alte caracteristici la fel de eficiente și de interesante, ar fi indicatorul de verificare erori, indicator progres, diamond drum și rezistența din ceramică.

În final, Samsung WF70F5EBW2W este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală extrem de eficientă și de performantă, ce oferă rezultate excepționale la spălare și un consum al resurselor extrem de redus.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat cu încărcare frontală
 • Afișaj LCD
 • Clasă de eficiență energetică: A+++
 • Viteză de centrifugare 1200rpm
 • Indicator progres
 • Indicator verificare erori
 • Rezistența Ceramică
 • Diamond Drum
 • Eco Bubble
 • Setarea temperaturii
Contra:
 • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.