Samsung WF60F4E5W2X

De această dată vom discuta despre o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, foarte utilă în orice locuință, performantă și cu dimensiuni foarte minimaliste.

Samsung WF60F4E5W2X este un produs electrocasnic de ultimă generație, conceput cu specificații revoluționare, care îți vor ușura modul de spălare al rufelor. Modelul de față face parte din clasa energetică A++, asta însemnând că va avea un consum redus de energie electrică, dar și de apă, de aproximativ 8580 de litri consumați anual.

Chiar dacă este o mașină de spălat cu încărcare frontală, dimensiunile acesteia de doar 85 x 60 x 40(IxLxA) cm o fac să rămână ultra slim, astfel să o poți monta oriunde dorești, fără grija spațiului.

Prețul acestei mașini de spălat rufe Samsung WF60F4E5W2X este în jur de 1.500lei (vezi preț actualizat), destul de ok pot spune, în urma unui raport calitate-preț.

IMAGINI CU mașină de spălat rufe Samsung WF60F4E5W2X :

 

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Un lucru inedit la acest model de mașină de spălat rufe ar fi noua tehnologie Eco Bubble, de la Samsung. Această tehnologie avansată urmează un proces de amestec de apa și aer înainte ca ciclul de spălare să înceapă, grație generatorului de bule, ce dizolvă detergentul complet, astfel se creează bule de spumă ce pătrund adânc în țesături mai rapid decât detergentul.

Extrem de inteligentă, noua mașină de spălat de la Samsung, vine concepută cu funcția revoluționară Diagnosticare inteligentă. Această funcție deșteaptă detectează și diagnostichează erorile, și în cele din urmă oferă soluții utile și totodată simple pentru rezolvarea problemelor.

În cazul în care programul nu îți permite să acorzi prea mult timp spălatului rufelor, cei de la Samsung s-au gândit și au conceput un program de Spălare rapidă, foarte eficient și util. Printr-o simplă apăsare a butonului 15′, €™ noul program îți va spăla rapid și eficace hainele în doar 15 minute. În funcție de gradul de curățare și de încărcătură, poți opta la temporizatorul opțional ce cuprinde programe de la 15 la 60 de minute.

Bucură-te de o utilizare îndelungată, mulțumită funcției Rezistență ceramic Plus. Aceasta oferă o acoperire anti-calcar, ce va împiedica depunerea de calcar din apă, așadar rezistența va funcționa mai eficace cu o durată de viață prelungită.

Obține rezultate de curățare incredibile a hainelor, fără a le deteriora în vreun fel. Forma uimitoare a taburului Diamond Drum, oferă o performanță de spălare inedită, puternică și nu în ultimul rând delicată.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Afișaj LED
  • Clasa de eficiență energetică: A++
  • Smart Check
  • Stain away
  • Eco Bubble
  • Diamond Drum
  • Rezistență Ceramică
  • Ușă Cromată + Jog Dial Cromat

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.