Samsung WF60F4E5W2W – un model slim, cu performanțe înalte, ce asigură un consum redus de resurse

Mașina de spălat cu încărcare frontală Samsung WF60F4E5W2W este un aparat electrocasnic performant, capabil să garanteze rezultate excepționale la spălare cât și la centrifugare, mulțumită funcțiilor și tehnologiilor avansate de care se bucură.

Avem de-a face cu o mașină de spălat rufe slim, ce vine cu o capacitate de încărcare de 6Kg, cu afișare LED și cu o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut.

Prețul de achiziționare al acestui produs electrocasnic smart, este de numai 1.599 de lei (vezi preț actualizat) în magazinul online eMag.

Ca și detalii tehnice, vorbim despre un produs slim, ce măsoară numai 85 x 60 x 40(IxLxA) cm și cântărește în jur de 55Kg. Este un model de culoare albă, ce prezintă o construcție modernă, ideală oricărei locuințe moderne.

Același produs Samsung îl întâlnim și în ofertele magazinului online Flanco.

Imagini cu Samsung WF60F4E5W2W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Am putea spune că economia de resurse este punctul forte ce o recomandă, astfel are un consum mediu anual de apă de numai 8580 de litrii, iar cel de curent electric extrem de redus, grație clasei A++ de eficiență energetică.

Pe partea de programe și setări se descurcă excepțional, astfel se bucură de o listă numeroasă de programe, ce acoperă toată gama de țesături existente. Câteva din acestea sunt: program bumbac, program lână, program sintetice, program prespălare, program rapid 15 minute, program Jeans, program ușor de călcat, program consum redus de energie, program sport, program spălare manuală și așa mai departe.

Din punct de vedere al funcțiilor și al siguranței, vine echipată cu filtru de auto-curățare, cu sistemul de auto-diagnosticare, cu sistem de control supra-încălzire, cu sistem de detectare spumă, cu sistem de siguranță pentru copii etc.

În concluzie, mașina de spălat rufe cu încărcare frontală Samsung WF60F4E5W2W este un aparat electrocasnic ideal în orice locuință modernă, asigurând un consum minim de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 6kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.