Samsung WF60F4E0W0W – Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală

Cu siguranță cu toții ne dorim să purtăm haine impecabil de curate, fără a fi deteriorate sau decolorate, din cauza mașinii de spălat. Așadar, pentru astfel de rezultate excelente la spălare, este necesară o mașină de spălat rufe performantă, care să dispune de o gamă largă de programe și de funcții numeroase.

Un astfel de model, este și mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E0W0W, un produs ce vine cu încărcare frontală rufelor, având o viteză de 1000 de rotații pe minut la centrifugare și o capacitate de încărcare de 6Kg.

EMag pune la dispoziție un astfel de aparat electrocasnic la prețul de numai 1.499lei (Vezi preț actualizat), un model foarte accesibil și economic, ce provine dintr-o clasă excelentă de eficiență energetică.

Prezintă o construcție modernă și elegantă, pe culoarea alb, o nuanță potrivită oricărei locuințe. Este dimensionată obișnuit, astfel măsoară 85 x 60 x 40 și cântărește doar 55Kg.

Imagini cu Samsung  WF60F4E0W0W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, se laudă cu clasa A++ de eficiență energetică, astfel după achiziționarea unui astfel de aparat, facturile la curent vor scădea semnificativ. Nu doar atât, dar și factura la apă va suferii o scădere drastică, asta datorită faptului că are un consum mediu anual de numai 8580 de litrii.

O astfel de mașină de spălat rufe poate fi folosită oricând, zi sau noapte, asta mulțumită nivelului redus de zgomot, de numai 61 decibeli la spălare și de doar 74 decibeli la centrifugare, așadar cu siguranță nu va deranja pe cei din jur.

Pe display-ul LCD, se pot urmării etapele și timpul rămas până la terminarea programelor. Se bucură de o serie numeroasă de programe, ce include toate tipurile de țesături. O mică parte din aceste programe, ar fi: program bumbac, program rapid 15min, program prespălare, program sintetice, Daily Wash, Super Eco Wash și Outdoor.

Se laudă cu funcții speciale, precum funcția ECO Bubble, funcția de autodiagnosticare, sistemul de siguranță pentru copii, sistemul ce detectează spuma, selectorul centrifugării, filtru de auto-curățare și Fuzzi Logic.

În concluzie, mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E0W0W reprezintă varianta cea mai bună, în cazul în care vrei un astfel de produs economic, accesibil și extrem de performant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasă de eficiență energetică A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.