Samsung WF60F4E0N2W

Produsul electrocasnic Samsung WF60F4E0N2W este o mașină de spălat rufe atrăgătoare, oferind un nivel de performanță ridicat la un preț competitiv.

Reprezintă o alegere ideală, ce se remarcă prin numărul ridicat de programe diversificate de spălare, programe ce îți permit spălarea oricăror tipuri de țesături, la un consum redus de timp si resurse.

Este un model Slim (85 x 60 x 40 cm), cu încărcare frontală și cu o capacitate de încărcare de 6Kg, ce prezintă un tip de afișaj LED, pe care poți urmării etapele spălării.

Costul de achiziție al acestei mașini de spălat rufe Samsung WF60F4E0N2W este de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat), un preț mic, însa performanțele sunt mari.

IMAGINI CU Mașina de spăla rufe Samsung WF60F4E0N2W :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul produs Samsung prezintă o viteză incredibilă de centrifugare, în jur de 1200rpm. Este o mașină de spălat rufe foarte economică, mulțumită clasei A+ de eficiență energetică și cu un consum mediu anual de apă, de aproximativ 8580 litrii.

Ai la dispoziție programe clasice pentru sintetice, bumbac, blugi, lâna, sport, spălare rapidă (15 minute), spălare zilnică și program special pentru haine de culoare închisă, cât și opțiuni de centrifugare, clătire, spălare intensivă și prespălare.

Cele 15 programe inteligente și eficiente sunt bine structurate, astfel încât să asigure un nivel redus de resurse, timp și eficiență la spălare.

Mulțumită tamburului Diamond Drum, rezultatele de spălare vor fi excepționale și în același timp țesăturile nu vor suferii nici o schimbare.

Alte funcții speciale pe care le regăsești la această mașină de spălat rufe ar fi autodiagnosticarea, programare întârziată, sistem de siguranță împotriva copiilor și last memory. Display-ul LED va afișa detalii referitoare la etapele curente ale programelor și timpul rămas până la finalizarea programului.

În concluzie, recomand această mașină de spălat rufe, cu încărcare frontală Samsung WF60F4E0N2W celor ce își doresc timp și resurse economisite și rezultate bune la spălare, toate acestea la un preț extreme de bun.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LED
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem siguranță împotrivă copiilor
  • Diamond Drum
  • Ceramic Heater
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.