Samsung VCC61E3V3K – aspirator cu sac de 1500W, ce garantează eficienţă superioară de aspirare

Samsung VCC61E3V3K este un model decent de aspirator cu sac, un produs electrocasnic necesar oricăruia dintre noi, pentru a ne menţine locuinţele întotdeauna curate.

De această dată, vorbim despre un aspirator de 1500W putere, echipat cu filtru HEPA, ce pune la dispoziţie o capacitate de colectare de până la 3l.

Pot confirma faptul că nu este deloc un aspirator costisitor, astfel modelul acesta se poate achiziţiona cu preţul excelent de doar 359 lei (vezi preţ actualizat), din oferta eMag.

Este un model de culoare neagră, ce prezintă o construcţie compactă, fiind extrem de uşor de depozitat. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 9.1kg şi măsoară standard 420 x 245 x 297(W x D x H) mm.

Acelaşi aspirator fără sac de la Samsung îl întâlnim şi în ofertele celor de la Clickshop, evoMag, Flanco, Elefant, Altex şi Cel.

Imagini cu Samsung VCC61E3V3K :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aspirator destul de puternic şi de eficient, astfel puterea de aspirare este de 350W, beneficiind de variator de putere.

Vine echipat cu filtru de evacuare şi etanşare HEPA, filtru ce asigură un aer curat şi proaspăt, captând tot ce înseamnă microparticole, gen praf sau alţi alergeni.

Aspiratorul de faţă vine la pachet cu o serie de accesorii absolut necesare, precum: un accesoriu 3 în 1 pentru spaţiile înguste, o perie adiţională specială pentru părul de animale, o perie standard, un tub telescopic din metal şi un filtru Cyclone.

Ar mai fi de speicificat faptul că deţine furtun pivotant de până la 360 de grade, ce permite o manevrabilitate comodă, instalare în două sensuri, cuplare Body Variable control şi un nivel de zgomot de doar 79db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung VCC61E3V3K este un aspirator cu sac atractiv, modern şi eficace, conceput pentru a garanta o eficienţă ridicată de aspirare, într-un mod foarte comfortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 3l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.