Samsung VCC61E1V3R – produs electrocasnic accesibil, cu o putere de aspirare ridicată

Samsung VCC61E1V3R reprezintă o variantă accesibilă de aspirator cu sac, conceput pentru a garanta o eficienţă de aspirare ridicată, într-un mod economic.

Este vorba despre un aspirator cu sac eficient, cu o putere de 1500W, ce deţine filtru Hepa, având o capacitate de colectare de până la 3l.

Cât despre preţ, este un aparat electrocasnic avantajos ce se poate achiziţiona cu numai 422 de lei (vezi preţ actualizat) de la eMag.

Tehnic vorbind, observăm un exterior compact de culoare roşie, ce cântăreşte numai 6kg, măsurând standard 420 x 245 x 297(W x D x H) mm. Ca şi zgomot produs la punearea în funcţiune al acestuia, ar fi de doar 79db.

Acelaşi aparat electrocasnic îl regăsim şi în ofertele celor de la Elefant, Cel, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Samsung VCC61E1V3R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, este un model cu sac de hârtie, ce necesită schimbarea periodică a acestuia. Are o putere de aspirare de până la 340W, realizând aspirare de tip uscată.

Odată cu noul aspiratorul, vor veni la pachet şi următoarele accesorii: un tub telescopic din metal, o perie standard, un accesoriu pentru spaţii înguste şi un derulator automat pentru cablu.

Ar mai fi de spus că se laudă cu furtun pivotant cu ax, ce permite o manevrabilitate extrem de uşoară, de până la 360 de grade. Pe lângă asta, dispune de variator de putere, are o suprafaţă de aspirare de până la 10m, lungimea cablului de alimentare măsoară 7m, iar consumul anual de energie electrică este de numai 52kWh.

Concluzie :

În concluzie, Samsung VCC61E1V3R este un aspirator avantajos cu sac, cu o construcţie compactă şi modernă, ce garantează o eficienţă ridicată de aspirare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 3l
  • Aspirare uscată
  • Putere de aspirare 340W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.