Samsung VCC54F5V3R – un model compact şi modern, cu tip de aspirare uscată

Samsung VCC54F5V3R este un aspirator cu sac compact, modern şi accesibil, ce asigură o curăţare pe cât se poate de uşoară şi o depozitare pe măsură.

Vorbim despre un produs avantajos, ce are o putere de 1500W, fiind echipat cu un recipient de colectare de 2.5l. Este un model cu o putere de aspirare de 380W, de tip uscată.

Preţul aparatului este neaşteptat de avantajos, astfel se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag cu preţul de doar 386 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi caracteristici tehnice, ar fi de spus că are o greutate de doar 5.5Kg şi că măsoară numai 370 x 233 x 273(W x D x H) mm. Prezintă un exterior de culoare roşie, modern şi elegant, fiind extrem de compact.

Acelaşi aspirator cu sac de la Samsung îl regăsim şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Samsung VCC54F5V3R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Produsul de faţă prezintă un nivel redus de zgomot, respectiv de numai 81 de decibeli, beneficiind de variator de putere şi de filtrare HEPA, un filtru ce asigură un aer pe cât se poate de curat, în timpul utilizării acestuia.

Odată cu aspiratorul, la pachet mai vin şi următoarele accesorii extrem de utile, precum: o perie standard, un element pentru spaţii înguste, un tub telescopic din metal, derulator pentru cablu automat şi un filtru Cyclone.

În concluzie, Samsung VCC54F5V3R este un aspirator cu sac de calitate, ce garantează o aspirare uscată ireproşabilă, fiind un model compact, comercializat la un super preţ avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Putere de aspirare 380W
  • Capacitate colectare 2.5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.