Samsung VCC52F0S3R – este un aspirator cu sac accesibil, cu o putere de 1500W

Samsung VCC52F0S3R este un aspirator cu sac accesibil, cu o putere de aspirare extraordinară, pe care cu siguranţă toate gospodinele şi l-ar dori în locuinţele lor.

Ei bine, discutăm despre un produs electrocasnic cu o putere de 1500W, ce vine cu tip de aspirare uscată, având o capacitate de colectare de 2.5 litrii şi o putere de aspirare de 320W.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare, este unul dintre cele mai accesibile modele, astfel este comercializat de către eMag, la preţul de numai 254 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, este un model de culoare roşie, ce se alimentează la reţea, avand un nivel de zgomot de doar 85db. Lungimea cablului de alimentare este de până la 6m, iar dimensiunile aparatului sunt de numai 350 x 219 x 269(W x D x H) mm.

Acelaşi aspirator cu sac de la Samsung, îl regăsim şi în ofertele magazinului online Altex.

Imagini cu Samsung VCC52F0S3R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca şi clase de eficienţă ale noului aspirator, avem: clasa F pentru emisii de praf, clasa F pentru eficienţă energetică, clasa D pentru curăţarea suprafeţelor dure şi clasa D pentru curăţarea covoarelor.

Odată cu aspiratorul, la pachet vin şi următoarele accesorii: o perie standard, un accesoriu pentru spaţii înguste, derulator automat pentru cablu şi un tub telescopic din metal. Sunt accesorii de calitate, durabile, ce duc la îmbunătăţirea acţiunii de curăţare.

În concluzie, dacă vrei un aspirator bun, de dimensiuni reduse şi accesibil, noul Samsung VCC52F0S3R reprezintă cea mai bună şi convenabilă variantă pentru orice locuinţă modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Putere de aspirare 320W
  • Alimentare la reţea
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.