Samsung VCC52E5V36 – aspirator cu sac, cu o putere de aspirare persistentă

Samsung VCC52E5V36 este un aspirator cu sac ergonomic, ce realizează o aspirare eficientă, de tip uscată, fiind ideal în locuinţa oricăruia dintre noi.

Este un aparat electrocasnic necesar, ce are o putere de 1500W, fiind dotat cu un recipient de colectare cu capacitatea de până la 2.5l. Are o putere de aspirare de pana la 320W, astfel va realiza o curăţenie ireproşabilă.

Ca şi preţ, vorbim despre un produs super accesibil şi avantajos, ce se poate procura din oferta eMag cu doar 303 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, se laudă cu un nivel de zgomot de doar 85db, are o greutate de 6Kg, măsurând standard numai 350 x 219 x 269(W x D x H) mm. Este un model compact, de culoare albastră, ce beneficiază de variator de putere.

Acelaşi produs electrocasnic Samsung, îl reîntâlnim şi în ofertele celor de la Elefant, Flanco, Cel, evoMag şi Altex.

Imagini cu Samsung VCC52E5V36 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa accesoriilor ce vin împreună cu aspiratorul, ar fi o perie principală (NB-810), un accesoriu special pentru spaţii înguste, un tub telescopic, din metal şi filtru Cyclone.

Se laudă cu un consum energetic de numi 58 kWh/an, având în dotare buton tactil simplu, derulator de cablu, cu o rază de acţiune de 9.2m, beneficiind de o putere de aspirare persistentă, cu o suprafaţă de curăţare de până la 300mm.

Ca şi filtrare, se bucură de filtru de evacuare, de tip microfiltru, având o capacitate de absorbţie de până la 2.5l.

Acestea fiind spuse, Samsung VCC52E5V36 este un aspirator cu sac excelent, de dimensiuni reduse, ce asigură o aspirare impecabilă, fiind comercializat la un preţ extrem de convenabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1500W
  • Putere de aspirare 320W
  • Capacitate colectare 2.5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.