Samsung VCC44E0S3B – aspirator fără sac accesibil, cu design compact şi modern

Samsung VCC44E0S3B reprezintă un model accesibil de aspirator fără sac, cu un design ergonomic pentru o depozitare uşoară, conceput pentru a asigura o eficienţă de aspirare ridicată. Este un produs electrocasnic deosebit, potrivit perfect persoanelor alergice sau celor ce acordă o atenţie ridicată curăţeniei din locuinţă.

Vorbim despre un aspirator cu sac, de 1500W putere, ce are o capacitate de colectare de 1.3l. Realizează aspirare de tip uscată, având o putere de aspirare de 310W, pe o suprafaţă de până la 9m.

La capitolul cost, se laudă cu un raport preţ-calitate foarte favorabil, astfel aspiratorul de faţă se poate procura din gama de produse eMag cu doar 297 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte construcţia, observăm un design compact, modern şi elegant, de culoare albastru/negru. Are lungimea cablului de alimentare de 6m, astfel te poţi desfăşura liniştit pe o rază de acţiune destul de mare. Ca şi dimensiuni standard măsoară 398 x 272 x 243(W x D x H) mm, având o greutate de doar 6kg.

Acelaşi model de aspirator îl întâlnim şi în ofertele celor de la evoMag, Altex şi Flanco.

Imagini cu Samsung VCC44E0S3B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aspiratorul de faţă beneficiază de sistem de filtrare HEPA, filtru ce asigură un aer evacut proaspăt şi curat. Acest sistem de filtrare este recunoscut la nivel internaţional, că fiind printre cele mai eficiente filtre, datorită faptului că reţine foarte bine microparticule de tot felul, oferind un mediu extrem de sănătos şi de curat.

Mulţumită design-ului compact, dotat cu roţi ceva mai mari, te vei bucură de o utilizare confortabilă şi rapidă, depozitându-l fără probleme.

Recipientul de colectare al prafului, are capacitate de 1.3l, o capacitate destul de generoasă după părerea mea, astfel necesită golirea acestuia la o perioadă cât mai îndelungată.

Se laudă cu sistemul avansat Twin Chamber System, o tehnologie ce separă camera de praf în două recipiente, astfel asigură o eficienţă ridicată la aspirare şi o putere cu durată mărită. Cu alte cuvinte, este un model de aspirator excelent, ce deţine două compartimente, asigurând o curăţenie dublă.

Cât despre accesorii, odată cu acesta vine şi o perie standard, un accesoriu ideal spaţiilor înguste şi un tub telescopic din metal.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung VCC44E0S3B este un aspirator puternic fără sac de colectare, compact şi modern, capabil să asigure o eficienţă ridicată de aspirare, oferind un mediu proaspăt şi curat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere de aspirare de 310W
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Ergonomic
  • Eficient
Contra:
  • Zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.