Samsung VC15RHNDCNC – aparat electrocasnic eficient, cu o putere mare de aspirare

Samsung VC15RHNDCNC reprezintă o variantă accesibilă de aspirator fără sac, economic şi eficient, perfect în locuinţa oricăruia dintre noi.

Este un model fără sac de colectare, ce are o putere de 1500W, control pe mâner, filtru Hepa şi un recipient de colectare de 2l.

În privinţa costului de achiziţie, este un produs electrocasnic foarte avantajos, ce se găseşte în oferta eMag la preţul de doar 499 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi specificaţii tehnice, prezintă o construcţie de culoare albastră, compactă, ce măsoară standard 398 x 272 x 233(W x D x H) mm şi cântăreşte doar 4.6kg.

Acelaşi aspirator fără sac de la Samsung îl pun la dispoziţie şi cei de le Elefant, Flanco, evoMag, Altex şi Cel.

Imagini cu Samsung VC15RHNDCNC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ar fi de spus că garantează o putere de aspirare de până la 340W, de tip uscată, cu o suprafaţă de până la 9m.

Din punct de vedere al accesoriilor ce vin odată cu aspiratorul, ar fi: o perie standard, o perie suplimentară, o perie pentru parchet, un accesoriu pentru spaţii înguste, un tub metalic telescopic şi un derulator de cablu automat. Lungimea cablului de alimentare este de până la 6 metrii, iar nivelul de zgomot produs atunci când este pus în funcţiune este de numai 82 de decibeli.

Întreţinerea aparatului este foarte uşoară, astfel eliminarea rezidurilor se face pe cât se poate de rapid şi de curat. Unul dintre avantajele acestui aspirator ar fi acela că nu necesită schimbarea periodică a sacilor de praf, ceea ce ar fi însemnat şi un cost suplimentar.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, aspiratorul Samsung VC15RHNDCNC este un model atractiv si accesibil, fără sac de praf, cu o eficienţă ridicată la aspirare, ce poate reprezenta o variantă perfectă pentru orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 2l
  • Aspirare uscată
  • Putere de aspirare 340W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.