Samsung VC15QSNMARD – aspirator modern fără sac, ergonomic şi avantajos

Aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este un aparat electrocasnic de-a dreptul necesar în orice locuinţa, datorită faptului că oferă o eficientă ridicată de aspirare, într-un timp foarte scurt.

De acesta dată, vorbim despre un model fără sac de colectare, având în schimb un recipient de 1.5l, extrem de uşor de golit, fără a mai fi nevoie de alte cheltuieli, pe saci de hârtie. Alimentarea acestuia se face la reţea, având o putere de 1500W.

În privinţa preţului, avem de-a face cu un produs foarte convenabil şi avantajos, ce se poate procura din stocul celor de la eMag cu numai 319 lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect, se remarcă printr-un exterior de culoare roşie, extrem de compact, fiind foarte uşor de depozitat. Cântăreşte nu mai mult de 6kg şi măsoară standard 390 x 270 x 247(W x D x H) mm.

Acelaşi aspirator fără sac de la Samsung, îl regăsim şi în oferta următoarelor magazine: Altex, evoMag, Flanco, Elefant şi Cel.

Imagini cu Samsung VC15QSNMARD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aspirarea aparatului de faţă este de tip uscată, având o putere de până la 340W şi o rază de acoperire de până la 10 metrii.

Ca şi accesorii ce vin odată cu aspiratorul, ar fi: o perie principală, o perie adiţională, ideală pentru parchet, un tub telescopic metalic, un accesoriu pentru spaţii înguste şi un derulator automat pentru cablu (lungimea cablului de alimentare măsoară 6.1m).

Ar fi de specificat faptul că deţine filtru de evacuare EPA, beneficiază de funcţia Cyclone Force şi se bucură de un nivel de zgomot extrem de redus, respectiv de numai 82 de decibeli.

Concluzie :

În concluzie, aspiratorul Samsung VC15QSNMARD este un aparat electrocasnic necesar, extrem de accesibil şi de eficient, ce garantează un randament de aspirare superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 1.5l
  • Aspirare uscată
  • Putere de aspirare 340W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.