Samsung VC15F30WNBR/GE

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung VC15F30WNBR/GE este un tip de aspirator cu sac, ce execută o aspirare uscată, rapidă și eficientă.

Are o putere de aspirare excelentă de 330W, o capacitate generoasă de colectare de aproximativ 3l, iar alimentarea acestuia se realizează de la rețea.

Accest aparat electrocasnic se bucură de o filtrare HEPA, un sistem avansat de filtrare igienică și protecție anti-alergică, ce reține alergii din aer, praf și murdărie.

Ca și design, se evidențiază prin trăsături minimale de 296 x 435 x 258mm, având o greutate de doar 7.5Kg. Vine standard pe culoarea roșu, dispunând de 7m de cablu de alimentare, cu derulator automat și de variator de putere.

Acestea fiind spuse, un astfel de aparat ECO cu o capacitate de aspirare de 10m și cu alte funcții destul de interesante, se achiziționează la prețul de doar 449lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Aspirator Samsung VC15F30WNBR/GE :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Așadar, vine dotat cu un sac de praf, ce poate fi înlocuit cu ușurință, astfel încât să puteți înlătura rapid și simplu praful acumulat.

Noul aspirator Samsung ne surprinde cu o protecție foarte inteligentă, atașată în fața acestuia. Este o protecție moale, specială pentru a amortiza loviturile, atunci când aspirații în jurul mobilei sau pe lângă pereții.

Cu toții ne dorim ca aspiratorul pe care îl deținem să dispună de o perie specială pentru a colectă firele de păr de pe covoare sau parchet. Așadar, cei de la Samsung au luat în seamă acest amănunt și au conceput peria Power Pet Plus, o perie extrem de eficientă, ce curăță perfect covoarele de păr. Iar pentru zonele greu accesibile, au pus la dispoziție un set de accesorii 3 în 1, foarte eficiente, ce duc la o curățenie ireproșabilă.

Am putea spune că aparatul de față se află printre cele mai silențioase aspiratoare, fapt ce îl confirmă și nivelul de zgomot extrem de redus, de doar 76 decibeli.

În concluzie, Samsung VC15F30WNBR/GE este aspiratorul cu sac ideal pentru a menține orice locuință curată și fără alergii.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Tip aspirare uscată
  • Filtru HEPA
  • Capacitate colectare 3l
  • Putere de aspirare 330W
  • Filtru evacuare HEPA 13
  • Nivel zgomot 76db
  • Variator de putere
  • Suprafață aspirare 10m
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.