Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 4G

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 este un Smartphone ce se comercializează la un preț extrem de accesibil, în ciuda funcțiilor și specificațiilor de care se bucură.

Face parte dintr-o gamă de telefoane foarte performante, cu touchscreen, ce vin foarte bine echipate, astfel încât să ofere un nivel de performanță destul de bun.

Impresionează printr-un design modern, cu finisaje elegante, fiind proiectat pe un exterior de culoare neagru. Cântărește undeva la 166g și măsoară doar 75.3 x 146.8 x 8.95mm, astfel oferă un mod de utilizare excelent.

Așadar, un asemenea telefon inteligent Samsung se achiziționează la un preț excepțional, de doar 869lei (Vezi preț actualizat).

Ca și sistem de operare, vine proiectat să utilizeze Android 4.3 (Jelly Bean), un sistem recent apărut pe această nișă. Împreună cu procesorul Quad Core, de 1.2GHz, va oferii o funcționalitate extrem de fluentă și rapidă, în orice activitate.

Imagini cu Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 4G :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Device-ul de față se bucură de un ecran de tip TFT, ce are o diagonală generoasă de 5.25inch. Beneficiază de o rezoluție de 1280 x 720pixeli și de 16 milioane de culori.

Vine dotat cu o capacitate de memorie internă de 8Gb și cu 1.5Gb de memorie RAM. În cazul în care ai nevoie de mai multă memorie, ai la dispoziție un slot de memorie liber, pentru card MicroSD, ce acceptă până la 64Gb.

La nivel de conectivitate, se laudă cu un port Jack 3.5 mm, cu MicroUSB v2.0, NFC, Wireless (802.11 b/g/n), Bluetooth v4.0 și GPRS.

De acum, ai posibilitatea de a captura fiecare moment important din viață ta, mulțumită celor două camere foto-video excelente. Cea principală este de 8Mp cu o rezoluție de 3264 x 2448p, cu Blitz integrat, iar cea secundară este de 1.9Mp cu o rezoluție de 1920 x 1080p.

Alte funcții speciale de care beneficiază acest Smartphone Samsung, ar fi Accelerometrul, suportul Gravel și cei trei senzori de lumină ambientală, de proximitate și geomagnetic.

În final, Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 4G este telefonul ideal, pentru cei ce își doresc performanță și modernitate, la un preț de ofertă.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Touchscreen
  • Procesor Quad Core
  • Sistem de operare Android 4.3 (Jelly Bean)
  • 8Gb memorie interna
  • 1.5Gb RAM
  • Diagonala display 5.25inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.