Samsung S7580 Trend Plus

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dorești să îți achiziționezi un telefon mobil cu performanțe destul de bune, pentru a îl utiliza la cât mai multe sarcini fără a avea vreo problemă, însă nu ești hotărât spre ce model se te îndrepți? Ei bine, o variantă destul ok, ce s-ar descurca foarte bine în aceste situații, ar fi smartphone-ul Samsung S7580 Trend Plus.

Trend Plus este un model foarte accesibil, ca și cost vorbind, ce se bucură de o serie de specificații smart, fiind conceput să utilizează ca și sistem de operare Android, cu interfață v4.2 (Jelly Bean Plus). Acest sistem de operare îți permite o navigare rapidă pe internet și o utilizare fluidă și stabilă a aplicațiilor.

Așa cum am spus, este un smartphone foarte accesibil, ce se achiziționează la numai 349lei (Vezi preț actualizat), un preț mic, pentru un astfel de device performant și inteligent.

Despre desing, am putea spune că este destul de aspectuos, oferind finisaje moderne și elegante. Are o greutate de numai 118 grame și măsoară în jur de 10.5mm grosime, astfel manevrabilitatea acestuia va fi foarte simplă și ușoară.

Același model de telefon se poate achiziționa și din oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Samsung S7580 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Ecranul din dotare este unul destul de generos, ce are o diagonală de 4inch și este de tip TFT. Imaginile reproduse de acesta vor fi în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 480 x 800pixeli.

Viteza rapidă de procesare este asigurată de către procesorul Dual Core, tactat la 1.2GHz. În completare, este susținut de o capacitate de memorie RAM de 768Mb, astfel activitățile în multitasking vor fi extrem de simple și rapide.

Dispune de o capacitate de stocare a datelor de 4Gb, o capacitate extensibilă, ce poate ajunge până la 64Gb, atașând un card de memorie MicroSD.

Camerele foto-video din dotare sunt de 5Mp, respectiv 0.3Mp. Cea principală vine însoțită de un Bliț integrat, de tip LED și se bucură de funcția Auto-Focus.

Acumulatorul de tip Li-Ion ce asigură alimentarea acestui device, are o capacitate de 1500mAh, ce duce până la 8h de convorbire și de până la 310h de stand-by.

În concluzie, Samsung S7580 Trend Plus este un telefon mobil smart, ce ofere performanțe ridicate și un aspect foarte atractiv, la un preț extrem de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor Dual Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.2 (Jelly Bean Plus)
  • Diagonala display 4inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.