Samsung S7390 Galaxy Fresh / Galaxy Trend Lite

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Bucură-te de un ecran generos ce reproduce cele mai bogate colori și de cele mai bune funcții smart, ce îți vor maximiza experiență ta mobilă, doar cu noul terminal Samsung S7390 Galaxy Fresh / Galaxy Trend Lite. Acest device dispune de cele mai recente specificații și de cel mai actual sistem de operare, ce îți oferă un nivel de performanță destul de bun.

Pot spune că noul Galaxy Fresh se află printre cele mai bine cotate și vândute telefoane mobile smart din gama smartphone-urilor buget, asta datorită prețului său redus de numai 349lei (Vezi preț actualizat) și a calității ridicate de care se bucură.

Cu siguranță vei ramanse uimit de stabilitatea și de viteza oferită de acest device, mulțumită sistemului de operare Android cu interfață v4.1 (Jellybean).

Ca și aspect,este foarte atrăgător, prezintă finisaje moderne și elegante, fiind construit din materiale de calitate superioară. Are o greutate de numai 126g și o grosime de doar 10.8mm.

Imagini cu Samsung S7390 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Galaxy Trend Lite este echipat cu un ecran de 4inch, de tip TFT, ce redă conținuturi în 16 milioane de culori, la o rezoluție de 480 x 800pix. Cu toate că ar fi fost mai ok un ecran de tip ISP, astfel calitatea ar fi fost alta, însă în cazul acesta și prețul terminalului ar fi fost ceva mai mare.

La interior rulează un procesor la o frecvență de 1GHz, alături de el fiind și o capacitate de memorie RAM de 512Mb. Pentru a stoca fișiere și date personale, stă la dispoziție o memorie flash de 4Gb, ce poate fi dezvoltată până la 64Gb, adăugând un card Micro SD.

Se pare că dispozitivul de față dispune doar de o singură cameră foto-video, fără a avea Blitz inclus. Această cameră foto este de 3Mp și se bucură de senzorul special CMOS.

Alimentarea este asigurată de către un acumulator Li-Ion de 1500mAh, ce duce până la 350 de ore în regim de așteptare și de până la 8 ore în regim de convorbire continuă.

În concluzie, dacă ești hotărât să îți achiziționezi un smartphone ieftin, cu un grad de performanță excelent vis-a -vis de prețul acestuia, Samsung S7390 Galaxy Fresh / Galaxy Trend Lite reprezintă o alegere făcută cu cap.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Sistem de operare Android v4.1 (Jellybean)
  • Diagonală display 4inch
Contra:
  • Doar o singură cameră foto-video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.