Samsung RT46H5500SP – un frigider cu 2 uşi spaţios şi modern, cu dispenser de apă

Samsung RT46H5500SP este un produs frigorific ultra spaţios şi performant, cu un aspect plăcut, reprezentând varianta perfectă în orice bucătărie distinsă şi în orice familie numeroasă.

Discutăm despre un frigider cu două uşi voluminos, de calitatate înaltă, ce se bucură de sistemul de răcire No Frost, beneficiind de dispenser de apă. Ca şi capacitate, vine cu un volum brut total de 471 de litrii şi cu un volum net total de 458 de litrii.

Preţul acestuia este unul corect şi avantajos în acelaşi timp, spun asta vis-a-vis de caracteristicile numeroase ale aparatului. Ei bine, un astfel de frigider cu 2 uşi se comercializează la preţul de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, prezintă un exterior de culoare argintie, având mânerele uşilor proiectate orizontal, fiind incorporate. Greutatea aparatului este de aproximativ 74Kg şi măsoară 182.5 x 70 x 72.6(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider cu două uşi, cu dispenser de apă, îl regăsim şi în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Samsung RT46H5500SP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cât despre eficacitate energetică, se laudă cu clasa A+, astfel garantează un consum energetic de doar 320kWh/an.

Produsul frigorific de faţă este compatimentat astfel, în partea de sus vine proiectat congelatorul, iar în partea de jos frigiderul. Congelatorul, are o capacitate de congelare de până la 7Kg/24h şi un volum net total de 112 litrii.

Frigiderul, are un volum net de 346 de litrii şi vine alcătuit din: 5 rafturi mari din sticlă, 3 rafturi pe uşă şi un compartiment special, destinat legumelor şi fructelor.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de sistem de avertizare pentru uşa deschisă, de Twist icemaker, de Motor Digital inverter şi de funcţia Multiflow.

Alte detalii pe care am putea să le mai spuneam, ar fii că are o autonomie fără curent de până la 18h, dispune de iluminare interioară pe LED, beneficiază de agent de răcire R600a şi garantează un nivel de zgomot de numai 41 de decibeli.

Odată cu frigiderul, îţi poţi achiziţiona şi un absorbant de mirosuri Wpro, astfel în felul acesta nu vei avea mirosuri neplăcute la interiorul aparatului.

În concluzie, Samsung RT46H5500SP este un frigider cu două uşi, încăpător şi eficient, ce beneficiază e dispenser de apă, o tehnologie ideală pe timpul verii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 471l
  • Volum net total 458l
  • A+
  • Sistem Multiflow
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.