Samsung RT38FEAADSP

Și de această dată producătorul de renume, Samsung, ne surprinde plăcut cu un aparat electrocasnic, performant, modern, având un preț extrem de accesibil.

Așadar, Samsung RT38FEAADSP este un model de frigider cu două uși, fiind comercializat la un preț extrem de bun, ce prezintă calitate garantată, oferind alimentelor condiții optime pentru o perioadă de timp îndelungată.

Dispune de o capacitate generoasă de depozitare, undeva la 385l, beneficiază de sistemul inteligent de răcire No Frost și prezintă un afișaj de tip LED. Se bucură de un consum redus de energie electrică, mulțumită clasei A+ de eficiență energetică, având un consum de doar 298kWh/an.

Pe partea de aspect se descurcă excelent, venind standard pe culoarea Argintiu. Deschiderea ușilor se realizează pe partea dreaptă, mânerul fiind încorporat. Prezintă trăsături moderne, având dimensiuni slim de 178.2 x 67.5 x 66.5cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu și se va potrivi perfect oricărui tip de bucătărie.

Ei bine, pentru cei ce își doresc un frigider performant și modern, noul produs electrocasnic Samsung RT38FEAADSP este aparatul ideal, ce se poate achiziționa la prețul de doar 1.899lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Frigider Samsung RT38FEAADSP :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Remarcăm cu plăcere o compartimentare foarte bine gândită, unde de această dată congelatorul se află în partea de sus a aparatului. Începând cu frigiderul, ce se află proiectat în partea de jos, dispune de un volum net de 298l și prezintă trei rafturi spațioase din sticlă, un compartiment destinat fructelor și legumelor, plus alte trei suporturi atașate pe ușa acestuia. Congelatorul, cu o capacitate de 87l, prezintă un sistem de răcire No Frost, identic ca cel de la frigider. Dispune de un raft încăpător din plastic și de un alt compartiment la fel de spațios.

La capitolul caracteristici speciale include sistemul inteligent de protecție împotriva bacteriilor, ce menține o igienă perfectă în interior și dispense-ul de apă, ideal pentru verile călduroase. Iluminarea interioară este produsă de LED-uri, o lumină foarte plăcută și puternică în același timp.

Dispune și de o funcție avansată, cea de răcire, ce activează curenții de aer extrem de puternici, astfel încât să asigure o temperatura de 1 grad, in frigidet. Se recomandă activarea acestei funcții în cazul în care doriți ca băuturile răcoritoare să fie răcite într-un timp scurt.

Compresorul cu Inverter dispune de o durată îndelungată de viață, având o funcționalitate garantată de 10 ani, fiind foarte silențios și extrem de eficient.

Putem spune că se clasează printre cele mai silențioase aparate frigorifice, fapt ce este susținut de zgomotul redus, de doar 43 decibeli.

În final, Samsung RT38FEAADSP este un model de frigider extrem de accesibil, oferind o calitate ireproșabilă și un grad de performanță ridicat. Acesta fiind spune, recomandăm cu încredere acest produs frigorific marca Samsung.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Frigider cu 2 uși
  • Sistem Multiflow 1 zonă de răcire
  • Cutie pentru alimente proaspete
  • Afișaj LED
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Dispenser apa
  • Twist icemaker
  • Compresor Inverter Digital
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.