Samsung RT38FDAADSP – frigider performant cu două uşi, din inox

Samsung RT38FDAADSP este un frigider modern cu două uşi, potrivit oricărei bucătării, datorită construcţiei sale din inox, ce se asortează perfect cu orice stil de mobilier. Pe lângă faptul că prezintă un aspect impresionant, se laudă şi cu o serie numeroasă de funcţii utile şi inteligente.

Are un volum net total de 385l, dintre care 298l sunt ai frigiderului şi 87l ai congelatorului. Deţine sistem de răcire Full No Frost, ce asigură o temperatură optimă alimentelor, fără depuneri de gheaţă. Are un afişaj distins de tip LED, de pe care se poate urmării temperatura de la interior.

Dacă la alte frigidere întâlnim câte două compresoare cu doar două funcţii, oprit/pornit, la modelul de faţă dăm peste un singur compresor ce realizează 5 cicluri diferite, în funcţie de gradul umidităţii.

Preţul este unul favorabil în raport cu funcţiile şi calitatea aparatului frigorific, astfel la eMag se găseşte preţul online de 1.849 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, remarcăm o construcţie argintie din inox, extrem de modernă şi de elegantă. Vine proiectată cu mânere încorporate şi cu deschidere a uşilor pe dreapta. Iluminarea interioară este pe LED, astfel asigură o eficienţă energetică ridicată. Greutatea produsului este de 66kg, iar dimensiunile standard măsoară 178.2 x 67.5 x 66.5 (IxLxA) cm.

Acelaşi frigider din inox cu 2 uşi îl regăsim şi în stocul celor de la ClickShop, Flanco, Altex, evoMag şi Cel.

Imagini cu Samsung RT38FDAADSP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spuneam, volumul net al frigiderului este de 298l, suficient aş spune eu pentru o familie normal. La interior dăm peste trei rafturi din sticlă, peste trei suporturi pe uşă şi peste un compartiment special, destinat fructelor şi legumelor. Este un compartiment ideal, dotat cu o garnitură de etanşare, ce previne pierderea umidităţii, asigurând un mediu optim alimentelor.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, are un volum net de 87l şi asigură o capacitate de congelare de până la 4.9kg/24ore.

Nu mult mai este până la sezonul călduros, atunci când vrem ca băuturile să fie cât mai reci. De aceea, pentru aceste situaţii, produsul frigorific de faţă dispune de funcţia de recire rapidă, ce sulfă în frigider un aer rege, atingând o temperatură de până la 1°C. Astfel, în aproximativ o oră ne putem răcori cu o băutură rece precum gheaţa.

O problemă des întâlnită la majoritatea frigiderelor, ar fi cea a spaţiului de depozitare a vaselor de gătit mai mari şi a accesului la acestea. Cei de la Samsung au luat în considerare acest impediment, creând acest model cu rafturi glisante, pe balamale glisante, oferind un acces rapid şi o depozitare uşoară, maximizând comod spaţiul de stocare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung RT38FDAADSP este un frigider cu două uşi din inox, un produs frigorific inteligent, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos de stocare, fiind capabil să asigure un mediu optim şi eficient alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Silenţios
  • Eficient
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.