Samsung RSA1ZTSL1

Unul dintre cei mai mari producători la ora actuală de pe piața electrocasnicelor, Samsung, ne uimește și de această dată cu un aparat electrocasnic foarte performant, elegant și extrem de eficient. Când vine vorba de aparate frigorifice, Samsung excelează în această branșă, realizând cele mai apreciate și bine clasate produse.

Samsung RSA1ZTSL1 este o combină frigorifică ce impresionaza prin desing și prin funcții de ultimă generație. Prezintă o deschidere inedită, side by side, având o compartimentare excelentă și o capacitate extrem de mare de depozitare.

Este un produs frigorific modern, ce se integraza perfect în orice bucătărie. Pe partea de aspect, se descurcă excepțional, exteriorul fiind conceput din inox calitativ. Prezintă un mâner vertical, o greutate de 119Kg și dimensiuni reduse de 91.2 x 178.9 x 73.4cm.

Pe ușa congelatorului este proiectat panoul de control ce oferă date despre temperatura din interior, tot aici se regăsește și dozatorul de apă și cel de gheață.

Așadar, Samsung RSA1ZTSL1 este un produs frigorific ideal pentru cei ce își doresc calitate, performanță și un design reușit, toate acestea la un preț destul de corect, de doar 3.669lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Side by side Samsung RSA1ZTSL1:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Acest produs Samsung dispune de un volum total de depozitare de 484l și de un afișaj de tip LED. Frigiderul proiectat în partea drepata a aparatului, dispune de o capacitate de 340l și de sistemul de răcire No Frost, fiind compartimentat în felul următor: 4 rafturi spațioase din sticlă, 4 suporturi atașate pe ușă și un compartiment special destinat fructelor și legumelor. Congelatorul, prezintă un sistem identic de răcire ca cel al frigiderului, adică No Frost, are o capacitate de 144l, iar compartimentarea este realizată astfel: 2 rafturi și 3 suporturi atașate pe ușă, plus alte 3 compartimente extrem de spațioase.

Tot la acest aparat inteligent, mai regăsim și sistemul inteligent pentru avertizare, pentru ușă deschisă, Sistemul Multi Flow și Zero Zone.

Mai putem spune că iluminarea interioară a acestei combine frigorifice se face cu LED-uri, este un produs economic, făcând parte din clasa A+ de eficiență energetică, având un consum extrem de redus, de doar 405Kw/an.

În concluzie, Samsung RSA1ZTSL1 este combina frigorifică side by side ideală în orice locuință, ce oferă performanță și calitate la un preț destul de accesibil.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Side by side
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Sistem Multiflow
  • Zero Zone
  • Dispenser apă
  • Dispenser gheață
  • Afișaj LED
  • Volum net total 484l
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.