Samsung RS7547BHCSP/EF – aparat frigorific din inox de tip side by side, din clasa energetică A+

Samsung RS7547BHCSP/EF reprezintă un aparat frigorific de tip side by side, foarte atrăgător atât ca design, cât şi ca specificaţii şi capacitate de încărcare. Este o variantă perfectă celor care caută o combină frigorifică încăpătoare, performantă şi avantajoasă, pentru o bucătărie generoasă.

Provine din clasa energetică A+, având un volum net total generos de 537l. Compartimentarea este realizată astfel, 361l sunt ai frigiderului, iar restul de 176l ai congelatorului. Este de subliniat faptul că deţine sistem de răcire No Frost, dispenser de apă, precum şi un modern afişaj LED. Acest afişaj informează cu privire la temperatura interioară a compartimentelor.

Acest model frigorific RS7547BHCSP/EF se poate procura online din magazinul de branşă eMag, cu preţul de achiziţie de 3.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un design aparte, modern şi elegant, integral din inox. Are o greutate de 116kg şi măsoară standard 178.9 x 91.2 x 75.4 (IxLxA) cm. Mânerele uşilor sunt poziţionate vertical, iluminarea interioară fiind pe LED.

Acelaşi produs frigorific de tip side by side este disponibil şi la Flanco.

Imagini cu Samsung RS7547BHCSP/EF

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, consumul de curent electric înregistrat anual este de doar 442kWh/an.

Poziţionarea compatimentelor acestui side by side de la Samsung este realizată astfel, amebele sunt poziţionate pe verticală, în partea din stânga fiind congelatorul, iar în cea din dreapta frigiderul. Ar fi de spus că acest produs side by side beneficiază de sistemul de răcire Full No Frost.

Frigiderul de 361l, înglobează 4 rafturi durabile din sticlă securizată, două compartimente generoase pentru depozitarea fructelor şi legumelor, plus 4 suporturi utile pe uşă.

Congelatorul de 176l, integrează 3 sertare generoase, plus două compartimente spaţioase închise, separate între ele prin 3 rafturi din sticlă securizată. Se laudă cu o capacitate de congelare de până la 12kg/24h. Pe exteriorul uşii congelatorului este proiectat dispenserul de apă, având rezervorul în interior acestuia.

În privinţa funcţiilor speciale, se bucură de funcţia Holiday (vacanţă), de sistem de avertizare sonoră pentru uşă deschisă, de funcţia Twin Cooling şi de funcţia debit multiplu.

Twin Cooling Plus este un sistem avansat, ce are rolul de a asigura un control precis temperaturii, astfel încât să menţină nivelul optim de umiditate atât la congelator, cât şi la frigider. Acest lucru se datorează celor două fluxuri separate de aer. În felul acesta, noua tehnologie permite păstrarea proaspătă a alimentelor, prevenind degradarea şi deshidratarea acestora.

Alte detalii tehnice de spus despre acest frigider cu două uşi de tip side by side, ar mai fi că deţine un singur compresor, că are clasă climatică SN/N/ST/T, că utilizează agent de răcire R-600a, că are o autonomie de lucru fără curent de până la 12h şi că nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de maxim 39db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung RS7547BHCSP/EF este un produs frigorific de tip side by side, un aparat modern şi performant, ce pune la îndemână un spaţiu optim şi generos depozitării alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Side by side
  • No Frost
  • LED
  • Inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.