Samsung RS57K4000SA/EF – aparat frigorific side by side din clasa energetică A+

Samsung RS57K4000SA/EF reprezintă o combină frigorifică modernă şi performantă din categoria modelelor side by side. Impresionează atât prin design şi finisaje, cât şi prin spaţiu generos de depozitare şi tehnologii revoluţionare.

Discutăm despre un model din clasa A+, ce are un volum net total de 569l. Din acesta, 208l sunt ai congelatorului, iar restul de 361l ai frigiderului. Pe exteriorul uşii congelatorului vine prevăzut un afişaj ultra-modern de tip LED, ce informează în legătură cu temperatura setată de la interior.

Acest model RS57K4000SA/EF se regăseşte şi în magazinul de specialitate eMag, la preţul online de 3.519 lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie impunătoare cu finisaje moderne şi elegante, pe un fond de culoare argintie. Mânerele uşilor sunt prevăzute cu profil semicircular, lucru ce aduce un plus de eleganţă construcţiei. Privind din punct de vedere tehnic, deţine iluminare interioară pe LED, cântăreşte în jur de 119kg şi măsoară standard 178.9 x 91.2 x 69.2 (IxLxA) cm.

Acelaşi model performant de aparat frigorific este disponibil online şi la evoMag.

Imagini cu Samsung RS57K4000SA/EF:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiştii au încadrat acest produs frigorific de la Samsung în clasa energetică A+, consumul de energie electrică anual este de doar 399kWh/an.

Este de reţinut faptul că ambele compartimente beneficiază de sistem de răcire No Frost. Ca şi compartimentare, congelatorul vine prevăzut în partea stânga, iar frigiderul în partea dreapta.

Congelatorul cu capacitatea de 208l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare. Are o capacitate de congelare de 12kg/24h, fiind alcătuit din: 4 rafturi generoase, din două compartimente Big Box pentru legume şi din 5 rafturi pe uşă.

Frigiderul cu capacitatea de 361l, se bucură de asemenea de sistem automat de dezgheţare. Vine alcătuit din 4 rafturi pe uşă, din 4 compartimente spaţioase şi din două compartimente Big Box pentru fructe/legume.

Ar mai fi de menţionat că benficiază de tehnologia Twin Cooling, de funcţia Multi Flow, de afişaj şi control touchscreen, de debit multiplu, de agent de răcire R600a şi de clasa climatică SN, ST, N, T. În timpul utilizării, nivelul de zgomot înregistrat este de numai 39 de decibeli.

Concluzie:

Concluzionând, Samsung RS57K4000SA/EF este un aparat frigorific de tip side by side din clasa A+, evidenţiat atât prin funcţii şi specificaţii avansate, cât şi printr-un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Side by side
  • Grafit metalizat
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.