Samsung RL56GEGIH

Un alt aparat inteligent dintr-o serie nouă de produse electrocasnice, este și combina frigorifică Samsung RL56GEGIH. Este un produs frigorific ideal, extrem de performant și eficient, ce se achiziționează la un preț super accesibil.

Se evidențiază prin numeroase funcții revoluționare, astfel încât să asigure o temperatură perfectă alimentelor, pe o durată îndelungată de timp. Se bucură de sistemul ultramodern de răcire No Frost, prezintă un afișaj elegant, de tip LED și dispune de un volum brut total de 403l și unul net de 357l.
Este un aparat frigorific extrem de economic, asta mulțumită clasei A+ de eficiență energetică, având un consum anual de doar 325kW.

Se remarcă printr-un design modern, calitativ, exteriorul fiind conceput din inox. Se evidențiază prin trăsături slim de 185 x 59.7 x 70.2cm, având proictat un mâner elegant, vertical. Deschiderea standard a ușilor se face pe partea dreaptă, însă ai oportunitatea de a modifica deschiderea acestora, asta mulțumită sistemului reversibil al ușilor.

Așadar, combina frigorifică Samsung RL56GEGIH este produsul electrocasnic ideal în orice locuință, oferind o capacitate generoasă de depozitate și funcții revoluționare, toate acestea raportate la un preț excelent, de doar 2.299lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combină frigorifică Samsung RL56GEGIH :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul aparat se bucură de o compartimentare excelentă, astfel în partea de sus se află frigiderul, ce dispune de o capacitate netă de 253l. Prezintă un compartiment special pentru fructe/legume, 4 suporturi atașate pe ușă și alte 4 rafturi din sticlă extrem de spațioase. În partea de jos a acestei combine, este situat congelatorul, ce dispune de un volum net de 104l și de 3 compartimente foarte încăpătoare.

Sistemul inteligent No Frost de care se bucură această combină frigorifică, dispune totodată și de tehnologia avansată MultiFlow. Aceasta realizează răcirea cu ajutorul unor curenți de aer reci, în interior, astfel păstrând o umiditate și o temperatură constantă pentru păstrarea alimentelor în condiții optime. Mulțumită acestui sistem, procesul de decongelare nu va mai avea loc, nemaiexistând gheață în interor.

Se bucură de un zgomot extrem de redus, de doar 41 decibeli, fapt ce rezultă a fi un produs frigorific extrem de silențios.

La nivel de funcții speciale, dispune de sistemul Smart Eco, ce oferă dezvoltarea eficienței energetice printr-o gamă largă de tehnologii avansate. Astfel, senzorii inteligenți vor detecta modul ideal de funcționare și vor întrerupe funcționarea compresorului. Totodată, consumul redus de energie electrică se datorează și iluminării interioare, ce se realizează prin LED-uri, obținându-se astfel o lumină puternică și clară.

În final, Samsung RL56GEGIH este combina frigorifică modernă, calitativă și super inteligentă ce va asigura conservarea alimentelor pe o durată îndelungată de timp, mulțumită sistemelor smart de răcire.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 403l
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Afișaj LED
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Iluminare interioară cu LED
  • Funcție ECO
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
  • Reglare electronică a temperaturii
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.