Samsung RB38J7530SR – combină frigorifică performantă din inox, cu dozator de apă

Samsung RB38J7530SR reprezintă o variantă inteligentă de combină frigorifică, foarte spaţioasă în privinţa depozitării alimentelor, evidenţiată printr-un aspect distins, ce o face perfectă oricărei locuinţe, din toate punctele de vedere.

Vorbim despre un aparat frigorific dotat cu sistemul de răcire Full No Frost, adică şi la frigider şi la congelator, sistem avansat ce previne formarea gheţii la interior, asigurând o temperatură optimă constantă. Este un model de 373l volum net total (volum brut 402l), dintre care 243l sunt la frigider şi restul de 130l la congelator.

La capitolul preţ, nu este foarte accesibilă pentru toţi cei dintre noi, însă consider că îşi merită toţi banii, fiind comercializată la preţul corect de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul premium se datorează finisajelor moderne şi elegante, ce o fac potrivită oricărui tip de mobilier de bucatare. Construcţia metalică din inox, poartă integrat mânerele orizontale, conferind un aspect ultra modern. Uşile sunt reversibile, sistem ce oferă posibilitatea deschiderii acestora. În privinţa dimensiunilor standard, pot spune că măsoară 192.7 x 59.5 x 65(IxLxA) cm, având o greutate de 74.5kg.

Acelaşi produs frigorific de la Samsung îl regăsim şi în stocul magazinelor online evoMag, Altex, Cel şi Flanco.

Imagini cu Samsung RB38J7530SR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pentru a oferi o eficienţă a spaţiului cât mai mare, cei de la Samsung au proiectat modelul de faţă astfel: frigiderul în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară. Frigiderul, aşa cum spus şi mai sus, are un volum de 243l, deţine 3 rafturi generoase, uşor accesibile şi reglabile, construite din sticlă securizată. Tot aici, găsim şi 6 suporturi pe uşă, pentru diferite depozitări, un compartiment pentru fructe şi legume, plus un compartiment pentru brânzeturi şi unt.

Congelatorul este de 130l şi se poate laudă cu 3 compartimente generoase, unde se pot congela în jur de 14kg/24h. Deţine o cutie deschisă de dimensiuni mari, specială pentru organizare, optimizând spaţiul de depozitare.

Se laudă cu compresor inverter digital, ce controlează automat setarea celor 7 nivele de temperatură. În felul acesta, consumul de energie este mai redus, la fel şi uzura, precum şi zgomotul sunt minimalizate, garantând o funcţionalitate îndelungată.

Un lucru foarte atractiv, ideal mai ales în sezonul călduros, este dozatorul pentru apă, capabil să răcească apă, dozând-o prin exteriorul uşii frigiderului. Îl consider un plus al acestui produs frigorific, fiind regăsit în general doar la modele premium.

Zona Fresh, reprezintă un sertar inteligent, ideal pentru depozitarea cărnii, datorită temperaturii optime pe care o asigură, astfel încât alimentele să rămână într-o formă intactă.

Un alt sistem interesant este şi All Around Cooling, un sistem inteligent, ce răceşte spaţiul uniform, dintr-un colţ în celălalt. La nivelul fiecărui raft în parte, sunt găuri de ventilaţie, ce suflă aerul rece, păstrând astfel o temperatură constantă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung RB38J7530SR este o combină frigorifică din inox, modernă şi performantă, ce asigură un spaţiu de depozitare generos şi eficient, reprezentând o variantă perfectă oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Modernă
  • Silenţioasă
  • Spaţiu generos de depozitare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.