Samsung RB37J5220SA – un produs frigorific voluminos, pentru orice locuinţă modernă

Samsung RB37J5220SA este o combină frigorifică extrem de încăpătoare şi de inteligentă, ce oferă rezultate excelente, asigurând un mod de eficienţă ridicat.

Discutăm despre un aparat frigorific nou, din clasa A+, ce se bucură de sistemul de răcire No Frost la frigider, cât şi la congelator, având un volum brut total de 387l şi unul net total de 367l.

Preţul de achiziţie este pe măsură, desigur, astfel magazinul online eMag pune în vânzare un asemenea aparat frigorific cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, se laudă cu un exterior modern, pe un fond argintiu. Se bucură de uşi reversibile, cu deschidere pe dreapta, având mânerele acestora, orizontal integrate. Are o construcţie generoasă, astfel măsoară 201 x 59.5 x 67.5(IxLxA) cm şi cântăreşte aproximativ 71Kg.

Acelaşi aparat frigorific îl puteţi regăsi şi în stocurile de oferte ale celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Samsung RB37J5220SA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de consumul de curent, aparatul de faţă provine din clasa energetică A+, astfel garantează o media anuală de numai 314kWh/an.

În partea superioară a aparatului, găsim frigiderul, cu un volum net total de 269l, fiind alcătuit din: un compartiment generos pentru fructe şi legume, din 6 suporturi pe uşă şi din 3 rafturi voluminoase, construite din sticlă securizată.

În partea inferioară, întâlnim congelatorul, ce are un volum net total de 98l, fiind compus din 3 compartimente voluminoase.

Funcţiile speciale ale combinei sunt: funcţia de super-congelare, funcţia Holiday, sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, motorul Digital Inverter şi funcţia All Around Cooling.

Ar mai fii de spus, că iluminarea interioară este pe LED, beneficiază de agent de răcire R600a, de clasă climatică SN-T, de un nivel de zgomot de numai 38db şi de o autonomie fără curent de până la 18h. Odată cu aparatul, la pachet vin şi următoarele accesorii: suport pentru ouă, suport pentru sticle şi tăviţă pentru cuburi de gheaţă.

În concluzie, Samsung RB37J5220SA este o combină frigorifică extrem de încăpătoare, modernă şi performantă, destinată în mod special familiilor numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 387l
  • Volum net total 367l
  • A+
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.