Samsung RB37J5215SS/EF – combină frigorifică performantă din inox, din clasa A++

Samsung RB37J5215SS/EF este o nouă combină frigorifică performantă şi modernă, echipată cu cele mai noi sisteme şi tehnologii avansate. Este capabilă să se integreze foarte rapid în stilul oricărei bucătării, garantând un spaţiu optim de depozitare tuturor tipurilor de alimente.

Avem de-a face cu un produs frigorific din clasa energetică A++, cu sistem de răcire Full No Frost. Are un volum brut de 387l şi unul net de 367l. Volumul net este împărţit în 98l la congelator şi în 269l la frigider.

Acest model RB37J5215SS/EF poate fi achiziţionat şi online, din stocul de aparate frigorifice al celor de la eMag, cu preţul de 2.679 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior modern integral din inox. Vine standard cu deschidere a uşilor pe partea dreaptă, benefiicind de mod reversibil. Mânerele sunt integrate vertical, fără a fi expuse la vedere. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că deţine iluminare interioară pe LED, că are o greutate de aproximativ 71kg şi că măsoară standard 201 x 59.5 x 67.5 (IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific performant este comercializat online şi de către magazinul evoMag.

Imagini cu Samsung RB37J5215SS/EF: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A++, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 259kWh/an.

În privinţa compartimentării şi poziţionării, frigiderul vine amplsat în partea superioară a combinei, iar congelatorul în partea inferioară, ambele fiind destul de generoase.

Frigiderul cu capacitatea de 269l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat şi de sistem de răcire No Frost. Vine alcătuit din trei sertare ultra spaţioase, separate prin rafturi din sticlă securizată, din şase suporturi suporturi transparente din sticlă proiectate pe uşă, dintr-un compartiment pentru unt/brânzeturi şi din două compartimente transparente pentru fructe/legume.

Congelatorul cu capacitatea de 98l, beneficiază de sistem de dezgheţare automat, precum şi de sistem de răcire No Frost. Are o capacitate de congelare de până la 13kg/24h, fiind alcătuit din trei compartimente ultra încăpătoare.

Ca şi sisteme şi funcţii speciale, se laudă cu: funcţia Holiday (vacanţă), cu funcţia de super-congelare, cu funcţia de debit multiplu şi cu sistemul de avertizare pentru uşă deschisă.

Este de menţionat că deţine un singur compresor şi că are clasă climatică SN-T, precum şi agent de răcire R-600a. Autonomia fără curent este de până la 18 ore, iar nivelul de zgomot la utilizare înregistrează maxim 38dB.

Odată cu acest aparat frigorific performant, vin şi următoarele accesorii: o tăviţă pentru cuburi de gheaţă, un suport pentru ouă şi un suport metalic pentru sticle.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Samsung RB37J5215SS/EF reprezintă o combină frigorifică ultra-modernă şi performantă de ultimă generaţie, capabilă să ofere un spaţiu generos şi optim de depozitare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A++
  • Inox
  • Sistem de răcire Full No Frost
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.